Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
Ebben igazad is van és tényleg nem kötekvés képpen írom, de ezzel a módszerrel csak annyi a gond, hogy az alkalmazások adatállományának egy (esetenként jókora) része továbbra is a NAND-ban marad. Nekem anno nem jelentett igazi megoldást, de persze készüléke és ROM verziója is válogatja, hogy mennyi a szabad belső terület, mert ha van alapból 150-200 Mb, akkor az mindenre elég lehet ezzel a megoldással is.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen okostelefont vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- XPEnology
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jónak tűnik, a következő körben valószínűleg benne lesz. Hasznos progik témában még a gyűjtögető fázisnál tartok, de a szórakoztató rész már elég jól áll. 

Én is használom, de ezek szerint nem elég jól. Mondjuk többeknek újat mondtam azzal, hogy lehet vele apk-kat menteni, úgyhogy van, aki még annyira sem ásta bele magát a használatba, mint én. 
De az akkor is kuka!
Én arra gondoltam, hogy magát a fájlt teszem ki a kijelzőre, és ha megnyomom, már nyílik is, nem kell keresgélni. Nálam könytárakban és alkönytárakban vannak a cuccok, van, ami 4-5 al-al-alkönyvtáradikban.