- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Bluetooth hangszórók
- SONY LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Capricornus #366 üzenetére
Köszönöm.
Ezeknél meg lehet adni, hogy mondjuk csak a mobilnet forgalmat loggolja és a WIFI-t ne? Vagy különbontva tudja adni az adatokat?
Vagy ezek alapból csak a mobilnetet figyelik? Az mindegy, hogy 3G-n, 2G-n, vagy HSDP-an csatlakozok?
-
Sziasztok!
Adatforgalom mérő programot keresnék, mert most sz*patott meg a telenor. Állítólag 3 nap alatt elhasználtam a keretemet. Érdekes eddig mindig elég volt 1 hónapra a 180 MB, és a telefonálási szokásaim nem változtak. Szeretném mérni a forgalmamat, hogy legközelebb az orruk alá dörgölhessem...
Köszönöm.
-
Sziasztok!
Quick profiles-szal kpacoslatban szeretnék kérdezni:
- hogyan lehet módosítani, vagy törölni létrehozott profilt? (nem találtam ezt a funkciót, csak a létrehozást)
- van-e lehetőség időpontot megadni, hogy egy adott profil mikor kapcsolódjon be?Ha esetleg a fentieket nem tudja a program, akkor mit ajánlotok helyette hasonló funkciókkal?
Előre is köszi.
-
válasz
Keresztapper #303 üzenetére
Köszi. Az első válaszból is elnavigálgattam oda
-
válasz
aggleány #292 üzenetére
Egyre jobban ritkul a homály
THX!
Van a NOLED-hez hasonló program? Nálam a NOLED kicsit furcsán viselkedett. Pl. ha csak hívás és sms értesítést jelöltem be, akkor a többinek egy színes négyzetet tett ki, hiába nem volt bejelölve. Kénytelen voltam feketére állítani a nem kértek színét, hogy ne látszódjon. Meg néha menüben a képernyő tetejének egy részét beszínezte....
-
válasz
Keresztapper #279 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Ez így kezdő láma
androidosként kicsit magas, de asszem hagyom is a fenébe az egészet
(#280) aggleány: ezt a lehetőséget megtaláltam, de gyakorlatilag a telefonnal kapott alkalmazásokból semmit nem engedett áttenni...
Pl. a térkép (vagy valami hasonló a neve), ami 10 MB-t foglal, nem lehet áttenni...
-
válasz
Keresztapper #268 üzenetére
Android verzió: 2.3.3
HTC Sense verzió: 2.1
Szoftverszám: 1.33.401.2
Kernel verzió: 2.6.35.10-h60b2609
Ezen kívül szükséged van még adatra?(#269) Lasy: rootolni nem szeretném telefont, mert nem igazán értek ehhez és kicsit tartok tőle
(#270) aggleány: megvárom még a válaszokat, aztán megnézem ezt a programot is, köszönöm.
-
válasz
Keresztapper #238 üzenetére
Szia!
2.3 van rajta. A mondatod 2. felét nem is értem
. Illetve nagyjából értem, csak azt nem tudom, hogy hogyan csináljam meg
-
Sziasztok!
Azt hogyan lehet beállítani, hogy egy letöltött program update-jét ne indítsa automatikusan?
A probléma az, hogy otthon WI-Fi-n elkezdtem egy program updat-jét a marketből leszedni, de nem volt időm befejezni (hálózati problémák miatt). Eljöttem otthonról és mobilneten szerettem volna megnézni a leveleimet, de a telefon elkezdte a tegnapi update-t is folytatni, amit viszont nem szeretnék, hogy mobilneten keresztül töltse. Hogyan lehet kilőni, vagy rábírni, hogy rákérdezzen és ne folytassa automatikusan?Másik kérdésem: van olyan program, amivel el lehet azt érni, hogy a névjegyek úgy működjenek, mint Samsungnál? Tehát, ha egyik irányba húzom, akkor felhívja a készülék, ha a másik irányba, akkor SMS-t lehet küldeni. Találtam egy Call Confirm Slide nevű programot, de az csak a véletlen tárcsázás elkerülésére jó.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest