Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Philips LCD és LED TV-k
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
tobal
Igen, ismerem.
Azért gondoltam, hogy ezek közül van Neked valamelyik, mert ezek azok, amikre csak egy widgetet lehet kitenni egy oldalra.Nézd meg ezt a topikot, ez az X8 saját topikja. Lasynek nagyon jó leírásai vannak mindenféle romcseréről és frissítésről.

A több widget egy oldalon nem 2.2-vel vagy romcserével oldható meg, ahhoz egy másik launcher kell. A launcher az az alkalmazás, amivel meg tudod változtatni a Home (kezdőképernyő) felületét. ADW Launcher, Helix Launcher, és még sok más verzió telepítésével tudod megoldani, hogy több widgetet is ki tudj tenni egy oldalra. A linkeken pontosan le van írva, hogy mit hogyan kell csinálni. A Home Switcher programmal tudsz váltani a launcherek között, és be tudod állítani, hogy melyik legyen az alapértelmezett. Ha nem érthető, írj nyugodtan, szívesen segítek.
A linkelt oldalon érdemes szétnézned, X8 és X10 Mini a fő téma, főleg kezdőknek szóló leírások vannak fent.

maszi99
Nekem az "úrhölgy" is megfelel.

M3Ny3'T
Köszönöm, örülük, hogy tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Azért gondoltam, hogy ezek közül van Neked valamelyik, mert ezek azok, amikre csak egy widgetet lehet kitenni egy oldalra.