- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- VR topik
- Analóg fényképezés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
Új hozzászólás Aktív témák
-
iknight
senior tag
Hát ha jól tudom a hp nemrég dobta piacra az új voice messengert,m eg data messengert, a htc touch pro2 meg a hd sem régi modell, a samsungnak is jön talán az omnia 2 de lehet már kapható, az acer jóformán csak most állt neki a winmobil gyártásának, sőt pl az asusnak is van P835-s full érintős telója ami nem rég debütált ha jól tudom, nálunk még nem is kapni, szóval nekem nem tűnik úgy hogy kihátrálnánka mögülle.
-
iknight
senior tag
Belátható időn belül ezt kizártnak tartom, ham ost veszít is a népszerűségéből a 7 megjelenésével vissza fogja szerezni, alapvetően szerintem nagyon jó redszer. Maga a logikája a felépítése hozzám közelebb áll mint pl az apple megoldása, de látszik hogy a windows mobile jópár éves rendszer, hiszen már a 6 is az 5 toldott foldott változata, és az öt sem tartalmazott túl osk újítást az elődökhöz kéepst. Egy nagy megújulás után újra a toppon lehet.
-
iknight
senior tag
Nem csak a waskalaposságról van szó, de pl cégek ráálnak a winmobilos pda-kra, illetve azért pl az androidnak az outlookal történő szinkornizálása is botrányos volt akkor még amikor g1-em volt, de nemtudom azóta mennyit változott a helyzet. Illetve szvsz amíg PC-n windowst használnak addig a windows mobile-nak is lesz létjogusultsága. Már 2 éve vannak apple telefonok, annál is régebben blackberry-k, symbian és hát a winmobil ugyan úgy még mostis meg van, talán csökkenő részesedéssel de él, szerintem az android, meg az apple nem a windows mobile piacát veszi el leginkább, hanem a hagyományos gombos telókét, és a symbianét. MErt igazából ezek inkább multimédiára vannak kihegyezve, és bizony egy vaskalapos bankalvezért nem igen érdekli, hogy vannak e cuki apple store os játékai a telóján, vagy éppen hogy szól a muzsika róla, és hát a windows mobile legnagyobb piaca mindig is ezek az emberek voltak és midnig is ezek lesznek szerintem.
-
iknight
senior tag
Én teljesen kizártnak tartom, amig a régi motorosok a pályán vannak, üzletemberek stbstb akik megszokták nemhinném hogy lecserélnék. Egyébként szvsz lehet hogy jön ki touch hd2 androiddal, de nemhinném hogy a windows mobilos vonalat abbahagynák, hiszen annak is van még azért piaca bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nintendo Switch 2
- Nyaralás topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest