Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris1602
aktív tag
köszönöm a válaszokat
végül nem fogtam hozzá, bevittem egy közeli bontóba.. ott egy nagyon szimpatikus úriember letesztelte nekem, és kiderült, hibás a ram, ami (újan) bele került.. tettek bele másikat, és kifogástalanul megy
még egyszer ezer hála és köszönet
-
toydog55555
csendes tag
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA jellemzően memóriahibára utal. Adj a memóriáknak több feszt, vagy cseréld őket. Az órajel visszavétele és az érintkezők megtakarítása is hozhat javulást.
-
Victoryus
addikt
Helló!
Erre a bad pool errorra sok mindent írnak. Elvileg hiba a registryben, amit valamelyik driver is okozhat. Én csökkentett módban indítanám, és Ccleanerrel megnézném talál-e valami hibát.
Esetleg lehet alaplap-vinyó probléma is. Asrock lapoknál előfordult, hogy a Samsung vinyókat nem jól kezelték, ezért a merevlemezen firmware-t kellett frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest