- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CYBERIA
őstag
Finom lett a reggeli, kösz Oliverda!
Őszintén szólva nekem nem voltak nagy elvárásaim, ennek megfelelően azt valamennyivel (helyenként egész komolyan) túl is tudta szárnyalni az új proci.
Na most ami nekem a szememet szúrja:
A múltkor valamelyik kolléga már megjegyezte, hogy nem kéne ezeket az értékeket vonallal összekötni, mert nincs köztük semmiféle kapcsolat vagy folytonosság. Egy egyszerű oszlopdiagram tökéletes lenne.
„Az XviD Encoder például csak egyetlen magot vagy szálat tud megtornáztatni, de a DivX is megáll valahol 2 és 3 között.”
Dettó. Inkább 2 és 3 körül van, mint között. Legalábbis én nem tudok elképzelni 2,33 vagy például 2,75 magot.
Szokásomhoz híven én egy alulfeszelésre még kíváncsi lennék.
Lenne egy kérdésem is: Ha minden igaz ez FM2-höz is lesz, olyan környezetben várható-e értékelhető különbség fogyasztásban az FM2-es javára?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Cikkünkből kiderül, hogy mire elég az AMD legújabb, Piledriver-alapú, 4 GHz-es, nyolcmagos asztali CPU-ja.
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest