Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz
fastleslie #108 üzenetére
Ez szép és jó, de azt tudod, hogy ez a proci mikor jár 2,3ghz-n gyári configgal?
Mert nem olyankor amikor nagy terhelés éri elárulom.
A kocsi nagyon rossz példa ide. Elolvastad a cikket?
Egy autónál ha 5. fokozatba váltod és tökig nyomod a pedált az elkezd zabálni és addig gyorsul amíg szét nem szakad, kifogy a benzin, nekicsapódsz valaminek.
Ez a proci meg akkor ad turbót ha nincs az egész terhelve.
btw: a marketinghez ennek mi köze?.....mert én csak azt firtattam...
(#106) Peak: Jójó tudom itt PH-n mindenki nagyon tájékozott kocka (
), de nem belőlünk áll a világ!
-
freemanone
addikt
válasz
effendi2 #101 üzenetére
Az egyszeri vásárló erre ugrik a matricán, meg a dobozon: !!!TURBO 2,3GHZ!!!
A merketingesek azt fogják kiemelni, az 1,4GHZ-t meg beállítják ULTRA ECO FRIENDLY-nek, ami már lassan neked termeli az áramot és nem fogyaszt!
szóval a lényeget érted gondolom....Amúgy ez csak nekem juttatja eszembe régi időket amikor mégvolt turbo gomb a PC-ken?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest