- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Oliverda #263 üzenetére
Köszi, akkor kb. amint normális árban lesz a cucc, meg is lépem a cserét valamelyik A75-ös lappal. Aztán meg legalább a jövőre kijövő még bicósabb APU-t se kell megvetnem, mehet majd bele, ha kell.
szerk:
Egyet nem találtam még ki, az osztott memória miatt elég-e a 4Gb ram.[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nagyon érdekes lett ez a cucc.
Erősítsetek meg:
Az A10-es megfelelően gyors rammal le tudta nyomni az asztali HD6670-et is, ez benne volt a tesztben. Most egy 5670-em van, azt valószínűleg alapesetben is lenyomja, vagy vele megegyező sebességet csinál.
Ergó ha cserélem a komplett gépet (Phenom2 x4 955 + hd5670 + 4g ram) A10 -re külön virkari nélkül, akkor még előrelépést is tapasztalhatok elég kemény fogyasztás csökkenés mellett? HdReady TV-t használok monitornak 1360*768-ban, szóval a felbontás adott. Ha egyszer valamiért fullhd-s TV kerülne a képbe, akkor meg teszek be mellé egy 6670/7670-et dual grafba, úgy már csak elég.Vartanus: jól látod, mivel teljesítményben nem tudnak annyira versenyezni, ezért az AMD-től jó cuccot kapunk olcsón. Régebben is ez vitt feléjük, pl. mikor egy jobb Inteles alaplapért 40-50k-t is elkértek és akkor még hol volt a többi alkatrész...
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Bulldozer és Llano közös utódját vizsgáltuk meg az A10-5800K és A8-5600K APU-k személyében.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD FX-8150 8 magos AM3+ processzor
- AMD Ryzen 5 5600 sAM4 OEM processzor Cikkszám: 100-000000927
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest