Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fejesprf #2933 üzenetére
Nem ragadtam ki semmit és helyeztem más kontexusba.
idéztem tőled 2 mondatot. csak simán:Azt írtad " csak is a minimum FPS számít" a következő mondatodban pedig már azért a z átlag 60 FPS-t is fontosnak tartod.
érdekes , hogy ha 25 FPS ről esik be a minimum FPS 20 ra azt pont nem érdekel, Talán azért fontosabb egy játékban az, hogy mennyi átlag FPS-t tudsz kihozni belőle a konfigoddal , ettől játszható egy játék. Az FPS drop pedig egy zavaró tényező.
Ha nem látod ebben az ellentmondást az a te gondod.
A probléma a "csak is" részével van.Mint írtam ryzennek pont a minimum FPS azt erőssége.
A másik része:
"vegyen egy processzort de minimum 2-3x annyiért videokártyát."
Ezek szerint minden I5 felhasználónak egy 1080 kellene és minden i7 felhasználónak egy Titan vagy Ti.
Szerintem sok minden nem ok ezekkel a dolgokkal ,de mindegy is,
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest