Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Malibutomi #115 üzenetére
Értem én amit mondasz. De nagy oc-re ne számíts mert mint aub írta nem lehet manuálisan + feszt adni a karinak. Ergó tök mindegy milyen hűtés van rajta mert nem fog többet menni a kari csak halkabb, hűvösebb lesz.
-
törölt tag
válasz Malibutomi #105 üzenetére
Nem tudtam, hogy techpowerup rajongó vagy. Tessék giga 780 oc alapon. Erre rájön az oc és a 290x oc előtt vagyok.
-
törölt tag
válasz Malibutomi #105 üzenetére
Igaz. Viszont annyira melegszik, hogy a custom hűtők is csak addig foják bírni ameddig alapfesszel megy az oc. + feszültésggel még a custom megoldások is könnyedén elvéreznek majd. Ez a kari léggel hűthetetlen. Hozzáteszem fesz emelés mellett.
-
törölt tag
válasz Malibutomi #101 üzenetére
Óriási. Egy iylen képet bárki készíthet. Megnéztem volna terhelés alatt is. 780/titan karin beállítok 1450MHz gpu órajelet és csinálok egy screenshotot.
-
törölt tag
Először is gratulálok PH-nak a cikkért. Alapos munkát végeztek mint mindig. Számomra a 290x gyári hűtése a vicc kategória (gondolom ezzel sokan egyetértenek velem.). Nagyon jól megy a 290x titan szint sok játékban még egy hajszállal jobb is. De én egy kicsit csalódott vagyok. (Titokban többet vártam a karitól az előzetes infó morzsák alapján. Gondolom ezzel sokan így vagytok még ha nem is írjátok le.) Erre a karira kell egy vízhűtés vagy valami custom megoldás mert így nem sok értelme van. Nem tudom megérteni amd-t amikor tervez egy ilyen jó kártyát miér nem figyelnek a hűtésre. (a gyári 780 oc karik meg hozzák a 290x szintet néhol még többet is.) Kiváncsi leszek a 780 Ti-re nov.15.-én.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)