Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
AxBattler #74 üzenetére
Én is mókoltam a 970-est adtam a szájának, venti profilt is mókoltam és semmi probléma nem volt meg lehet nézni a blogomban lévő tesztet róla.
(#73) Dr. Romano : Azért amd kariknál előfordul durvább probléma, elég ha megnézed a fury/x topicot, oldalakon keresztül beszéltek a problémákról, a 2d-s képhibázásokról stb. -
->Raizen<-
veterán
-
->Raizen<-
veterán
válasz
#51736960 #65 üzenetére
Hallod?! Nem kicsit jobb. Megelőztek a belinkeléssel.
Nv teljes pályás letámadása tarolta idén az amd-t a felső karikra nem is tudtak egyáltalán reagálni. /gtx 1070 1080, a legújabb titan meg egyszerűen vadállat. A vega meg valószínűleg gtx 1070/1080 közé fog beékelődni kb 300w fogyasztással jövőre. Ami nem jó deal.
-
->Raizen<-
veterán
Még egy amd fan tért át a zöldebbik oldalra.
Ez a tendencia megállíthatatlannak tűnik. Az árak meg valóban elszálltak ha egy 5 évvel ezelőtti középkategóriás vga árát hasonlítjuk össze egy maival, gyanítom 2x a szorzó. Ma már nem elég igérgetni ahogy tette ezt az amd évekig, a konkurencia a fejére nőtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Linux haladóknak
- Parkside szerszám kibeszélő
- Opel topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest