Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
Igen, csak a Gb-os vita miatt írta példának. Le írtam azt is, hogy nem egy erőmű a kártya. De amit írsz, hogy használhatatlan a mai játékokhoz az nem igaz, előbb írtam le, hogy miért. Persze van amelyikkel biztosan az, de a SWB azért még mainak számít ugye? Alsó beállításokkal a fiam végigtolta vele az új DOOM-ot is, az sem régi játék....
-
kokokka
addikt
A TV-n még nem próbáltam, de a monitorom 1650-es. Ezen tolom a Star Wars Battlefront-ot high beállítással. Persze ultrán már kiakad, de ha figyelembe veszem, hogy már médiumom is jó a textúra, akkor a High bőven jó. Így azt hiszem tarthatom magam ahhoz, hogy nem kell 4-6Gb-os kártya egy új játék futtatásához. Ahogy J.J. András írta, a 3Gb -nak elégnek kell lennie a High-hoz is. Ráadásul a gép többi perifériája is nagyon de nagyon befolyásolja egy játék smooth futását! Kártyáknál meg az ár érték arányról már ne is beszéljünk.....
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
válasz
electrodoki #1 üzenetére
Én meg téged nem értelek. Az, hogy néha megtudjuk, mennyire vakítja szét a szemünket a marketing, igenis jó dolog! Nekem tetszett a teszt, arról nem is beszélve, hogy nem 10 percig tarthatott elkészíteni!
Köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Trollok komolyan
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Canon EOS DSLR topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest