Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz
Devid_81
üzenetére
Bocsánat, nem lerázni akartalak, az csak egy általános jótanács volt.

Az igazsághoz mondjuk az is hozzá tartozik, hogy amióta megvették az ATI-t és rájöttek hogy egyszer majd az APU-k lesznek a világmindenség urai, azóta kb mindent e szent cél elérésének vetnek alá. Kicsit ezért is járt így a Bulldozer mint CPU, talán több lehetett volna belőle, ha nem kellett volna nekik egy moduláris könnyen módosítható, és skálázható architechtúra ami simán elfér az.egyre erősebb IGP-k mellett is egy APU-ban. De nemsokára meglátjuk beérik-e ez a "future is fusion" téma. Viszont ez a mesedéltán nem ide tartozik, úgyhogy off, off.

-
lee56
őstag
válasz
Devid_81
üzenetére
Nem én intel-amd két cégről beszéltem, azt hittem te is
Mivel a VGA-piacon sem hiszem hogy ők (AMD) az elsők, olvass kicsit többet, művelődj. 
(#168) Bingisz : És ha ebből nem is lesz olcsóbb, ott vannak a kistesók 8350-830 is pl, amikből nagy esélyel juthatsz a teszt főszereplőjéhez közel, sokkal olcsóbban, ezekre is gondoltam amikor azt írtam, amin fennakadtál.
-
lee56
őstag
válasz
Devid_81
üzenetére
Gondolom nem nagyon ismered a két céget, hogy ezen meg vagy lepődve. Elárulok egy titkot, az Intel valamivel több lehetőséggel rendelkezik, de ne mondd el senkinek.

Ja és ennek ellenére, amikor Intel néha elkényelmesedett azért volt AMD is a toppon, minden tekintetben jobb processzorral az adott idő Inteles kínálatához képest.(#168) Bingisz : Még..
Új hozzászólás Aktív témák
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Assetto Corsa Rally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Creality Nebula Camera
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő