Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • hallador

  addikt

  válasz Duree #6 üzenetére

  Hát hogyne! Ez nettó hülyeség. Nem így van. Gyakorlatilag szinte az összes gyártó kivétel, akinek vagy katonai beszállító, vagy nincs semmilyen disztribútora az nem, mert vagy nem hozzák be, vagy pedig nem engedik, hogy, hogy Magyarországra behozzák, mert hát ugye nem igazán lehet megbízni ebben abban.

  Visszatérve az MSI-re az MSI azért nem hozza be adott termékeit, mert a márka hírneve Magyarországon konvergál a 0-hoz. Ez nem azért van mert az MSI sz@r@bb mint az ASUS, Acer, Dell, HP hasonló modellje, hanem azért mert a hulladék nagykerek nem ezt nyomják.
  Az az pl itt Németországban már évek óta mennek az MSI business szériás gépek, mert olcsók, és van akinek pont megfelel, Magyarországon kb mintha Pelikán Elvtárs ürgét öntene, ennyit fog mondani az MSI ezen szériája.
  Így van ez a gamer szériával is. Az MSI gyárt occcsssóóóót meg gyárt olyat is, ami az Alenware-el van egy ligában. Jajj, hát igen, a magyarok a sz@rt viszik be Alienware áron és utána csodálkozunk, hogy az MSI nem tartja a világ csakráját megbízható partnernek. Te annak tartanád? Én sem.

  Ha valamiből nem lehet eladni annyit amennyit el kellene lakosságarányosan, mert amúgy nem reklámozzák, mert a fórumokon józsika a Teréz körúti notebook szakértő megírja, hogy sz@r mert igazából amit látott, az alsó kategóriás valami volt felsőkategóriás áron, arról ki tehet, az MSI? Véletlenül sem a kummantó kereskedők, akik 30 éve pumpolják a magyar informatikai piacot. Kezdve a nagykerekkel, akinek az lenne a legfőbb dolga, hogy a terméket reklámozza, és az ügyfelekben bizalmat gerjesszen.

  Tehát nem ez nem így van ahogy írod. Az a mentalitás pedig, hogy ami otthon van, már 60 éve, hogy ki tehet róla de miért nem mi, hát ez az MSI-t nem fogja érdekelni, nem arra koncentrál ami sehova nem vezet, hanem arra ami igen.
  Ez a felfogás pont olyan mint amit hallani szoktam, hogy a politikus tehet arról ami van, mert ki élt ott az elmúlt 30-40 évben ja az emberek, akkor ki tehet róla, hogy ma ott tartunk ahol? Hirohito császár? Ja nem.

  Igaza van az MSI-nek, nálunk nem a "átvettük szocialista megőrzésre " mentalitás a lényeg, hanem, hogy haladjon, ha Magyarországon nem lehet, akkor majd megy oda ahol lehet.

  Nagyon röviden ennyi.

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Hozzászólok Aktív témák