Új hozzászólás Aktív témák

• Busterftw

nagyúr

válasz fatpingvin #66 üzenetére

"ezen hangosan felröhögtem. pont te írod?"
    Engem es a "tobbseget" latod a Linux/Open szoftver/hardware cikkek alatt?
    Szoval igen pont en irom. Senkit nem erdekel, hogy te milyen preferencia szerint hasznalsz szoftvert/hardvert. De nem tolem hallod ezt allandoan, hogy ezt/meg ezt miert igy hasznalod miert nem ugy?

Pont az ellenkezoje, te akarod a preferenciad raeroltetni masokra es ocsarolod XY ceget hogy mit kepzelnek miert nem teszik nekem ezt elerhetove ugy ahogy en akarom?
    Vagy szerinted nem igy van?

"hogy NEM LESZ ALTERNATÍVA"
    Mire nem lesz alternativa? Hogy valaki PS5-on ReactOS-t akar tenni, mert csak?
    Ahogy irtad, erre nincs tomeges igeny. Van tobb tucat mas hardver, amire mehet olyan szoftver amilyet akarsz.
    Neked ezzel miert van problemad, ha a tobbseg csak jo user elmenyt akar egy konzolon, gyari szoftverrel, ahol garantalt ugyanaz a platform experience, barki is hasznalja a konzolt?

"szval ha valaki alternatívát akar, azt valami ilyen kerülő úton kell magának kiharcolnia."
    Es ezen miert csodalkozol? Ez az elet minden teruleten igy van.
    Ha en kerekpar kereket akarok rakni a bicajom ala, akkor nem kezdtem el a BMW-t fikazni, hogy nincs alternativa, es neked ehhez az igenyhez kerulo uton kell keresni egy custom garazst, aki ezt neked megcsinalja.

"Ebben nem akarok hittéríteni, ha valaki nem él a szabadságával, az az ő baja. de ez ne legyen érv abban a kérdésben, hogy ha neki nem kell akkor nekem miért, vagy akkor nekem se kelljen."
    Ez az erv szerintem teljesen forditva van ha teged nezunk, legalabbis en igy latom.
    Megegyszer, en inkabb azt tapasztalom, hogy ha neked kell valami, akkor nem veszed figyelembe hogy masnak nem kell, es maris kesz a rant a ceg/user ellen.

Az alapfelvetes nincs jo helyen nalad.
    A szituacio az az, hogy nincs ami neked kellene (XY esetben, ceg/termek/szolgaltatas) es te akarod hogy legyen es legyen mindenki masnak is.
    Szerintem olyan meg nem volt itt a forumon, hogy valaki arrol probalt meggyozni neked se kelljen. Na most ezt jol megcsavartuk.

Új hozzászólás Aktív témák