Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
"Mar leirtam, olvasd vissza a kommenteket."
Elolvastam, azota sincs bizonyitek ra, se statisztika. Maradtunk a te szubjektiv velemeny szinten.
"Legalabb igy utolag meggondoltad, egye fene elfogadjuk "
Te irtad ezt a hsz-t en egy szoval nem irtam, hogy barmi koze lenne hozza, de linkelheted:
"A defendernek semmi kozvetlen koze sincs a TPM-hez vagy a Secure Boot-hoz."Nem gondoltam meg magam, mert ilyet soha nem irtad, ez csak a te feltetelezesed.
"Olvass utana, plusz teli van elemzessel a net, hogy mi a gond."
Tehat Linus Torvalds miert akarna errol a fontos biztonsagi feature-rol lemondani?
Az atlag user miert tenne?
Amugy is kikapcsolhato, nem ertem mi a gond.Miert kell terelni?
"De egyetert, ok is csak windowsbol toltik be a linuxot, nincs valodi(nativ) linuxos surface."
Akkor most en is tanacsolom, hogy olvasgass:
https://github.com/linux-surface/linux-surface/wiki/Installation-and-Setup
Nem ert egyet."Nem dedikalt konzol, hanem egy atalakitott PC az egesz, ne tevesszen meg a froccsontott muanyag haz."
Mivel nem hasznalhato masra, ezert dedikalt konzol. Olvasgass:
video game console
"A dedicated electronic device that is designed to play video games, especially in accompaniment with a television.""Amugy azert akarja, mert csak, azt neked nem kell erteni, hogy miert, ahogy azt sem kell ertened valaki miert setalna el szegedre, attol meg nem allhatod el az utjat."
Es itt tulajonkeppen mi a gond? A hardware-rel azt csinal mindenki amit akar, de az OS-st az licenszeled, nem a tied. Oda viszed a PS4-et kocsival ahova akarod, akar Szegedre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Autószerelők, autószerelés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP ProBook 440 G5, 14" HD, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest