- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell Precision munkaállomások
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Panasonic LCD és LED TV-k
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz
V.Stryker #1730 üzenetére
A GTR optikai pulzusmérője pontos, a hasonló optikai érzékelőkhöz mérve nagyon korrekt. De ezekre mindegyikre jellemző, hogy pl. a futással járó gyors mozgás és az izzadság nagyon meg tudja zavarni. De a 150 ezer Ft-os óráknál is ugyanígy van. Ha minden körülmények között pontos pulzusmérést akarsz, akkor a mellkaspánt lehet egy megoldás, azzal lehet pl. az Amazfit Stratos-hoz is kapcsolódni.
-
HKorn
veterán
válasz
V.Stryker #1730 üzenetére
GPS nem az erőssége a GTR-nek, mindenkinek más problémája van vele, általában nem pontos, nekem pl az, de nálam meg gyakran eldobja a GPS jelet és hiányoznak szakaszok a tracken, szóval ez is bosszantó.
Pulzus része rendben van ahogy írtam is, alváskövetés is pontosnak tűnik, bár azt nem használom folyamatosan, egyszer-kétszer kipróbáltam. Értesítések ok, sima Amazfit appal használom Notify appal sokrétűbben paraméterezhető.
Huawei aktivitásmérőkkel nem volt még dolgom, de a Honor Magic Watch 2 tetszik, arra cserélném a GTR-t.
-
HKorn
veterán
válasz
V.Stryker #1728 üzenetére
Milyen szempontból volt vállalhatatlan a MB4 pulzusmérője?
GTR-é pontos, többször teszteltem Polar kondigépekkel, illetve Omron vérnyomásmérővel is, +/- 1-2 értéken volt mindig.
Ami negatívum, de ez szerintem a profi sportórákat kivéve az összesnél megvan, hogy lassú a pulzusváltozás lekövetése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Automata kávégépek
- Dell Precision munkaállomások
- Érkezik a Syberia: Remastered
- Xbox Classic / Xbox 360
- Projektor topic
- Autós topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Samsung Galaxy Watch4
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest