- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
Hát nem tudom, Te hogy vagy vele, de én csak szerelésnél nézem az alaplapot... (de ezt már kismilliószor elmondták itt a PH-n), minden más esetben amikor a gépet használom, akkor a monitort bámulom
Esetleg az is előfordul, hogy lepillantok a gépre, hogy megnézzem az állapotledeket.
Az autós példád sem egészen pontos, mert akkor a házzal kellene összehasonlítani, és nem a lappal, ha a lappal akarod, akkor meg a motort kellene felhozni.
Félre ne érts, nem kötekedek!
-
HERR Z
veterán
egy alaplap onnantól hogy berakom a házba nekem tök mindegy mien szinű. legalább hülyebiztosan meg tudja különböztetni a user meikbe mi megy
amúgy első fecske
, nemrossz,de elég lenne egy 770+sb700 full atx megvalósítás is, ez nem lenne meg 30k alatt
majd az asrock megcsinálja -
sz0k3e_
aktív tag
leginkább lilában utazik a Soltek, amit linkeltem eredetileg az is az, bár kinek mi, eléggé átmenetes
Amúgy EPoX is csinált régen lila nyákos lapokat, arrafele is körül lehet nézni, de nekem akkor is ez marad a kedvencem:Sapphire PI-A9RX480 (nagyobb képekért katt a kicsikre
), természetesen a DFI LanParty-k mellett
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest