Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• oszi666

őstag

válasz atee_13 #52 üzenetére

Ez a cikk annyit mond hogy van valami javulo tendencia. En teljes mertekben megertem hogy nem kehet egyik esterol a masikra bezarni az osszes regi eromuvet es mindenhova zold eromuveket epiteni. Ez raadasul csak arrol ir hogy az elektromossagot allitjuk elo egyre kornyezet kimelobb modon.
    Es latom a lenyeg nem esik le: globalis! felmelegedesrol van szo. Ha a kistigrisek Afrika Kina az USA meg a tobbi tovabbra is szennyeznek ugyanott vagyunk mintha nem csinalnak semmit. Afrika es a kozel kelet tovabb fog sivatagosodni es nem 2 millio menekult hanem felmilliard fog utnak kelni.
    Szerintem nem elegy gyors ez a valtozas es persze megertem miert: senki sem akarja fizetni. En is hadd szurjak be[cikket]
    Egy valamit nem talaltam az altalad idezett cikkben: azert csokkent a fosszilis energia hordozok aranya mert kevesebbet fogyasztunk vagy azert mert a plusz igenyt mar mashogy elegitik ki utobbi esetben ugyanis a netto kibocsatas nem valtozott es ha jol latom a CO2 kibocsatas meg nott is 2017ben

It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.

Új hozzászólás Aktív témák