Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- Raspberry Pi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
válasz
phanfantom #3925 üzenetére
fél órával később...
küldés után 3 perccel megjött az üzenet a telefonra(a gépemen azonnal), nem nyúltam hozzá
gondoltam dobok gyorsan még egyet, de erre már nem csipogott, még 3 perccel később sem, lehet, hogy ez így "normális" jelenség
a whatsapp-ot majd este tesztelem -
törölt tag
válasz
phanfantom #3921 üzenetére
Nem feltétlenül. Próbálgasd! Tilthatod/engedélyezheted az egyes műveleteket.
ERipley:
Ha van külön "mobil adat be" és "GPS be" műveleted és mégsem kapcsolja, akkor a parancs lefutása után, a hibakövetésben annak nyoma kell legyen. Én vmi jogosultsági problémára tippelnék. -
törölt tag
válasz
phanfantom #3919 üzenetére
Az ébresztés az, hogy kuhozza deep sleep -ből. A kijelzővel kapcsolatos dolgokat, akár esemény, akár művelet, a "kijelző" -nél találod. Fura, ugye?
-
törölt tag
válasz
phanfantom #3917 üzenetére
A riasztás eseménynél van egy olyan, hogy "ébressze a készüléket". A Whatsappot fölösleges "piszkálnod". Két eset van. Lehet vmilyen energiatakarékos üzemmód, ami kikapcsolt kijelzőnél bezárja a háttérfolyamatokat. Ennél sokkal valószínűbb, hogy az adatkapcsolatot szünetelteti vmi. Akkor meg hiába "piszkálod" a Whatsappot.
-
törölt tag
válasz
phanfantom #3915 üzenetére
Megpróbálhatsz riasztás eseménnyel egy telóébresztést és egy szinkront.
-
Armahun
addikt
válasz
phanfantom #2974 üzenetére
Ha kézzel kapcsolod ki a wifit, akkor nem fogja a "van elérhető konfigurált hálózat" parancs visszakapcsolni.
-
törölt tag
válasz
phanfantom #2972 üzenetére
Vígasztaljon, hogy én is érdeklődve várom a fejleményeket, mert ez nekem is magas! Lehet, hogy próbaképpen, a csatlakoztatva -> SSID eseményt hozzáadnám egy tagadás operátorhoz és így hoznám létre a "nincs csatlakozva az adott hálóhoz" eseményt. Esetleg utolsó műveletként tiltatnám saját magát, hogy később ne zavarjon be és a wifi bekapcsoló parancs végére tennék egy műveletet, ami engedélyezné, amikor csatlakozva vagy az adott SSID -hez.
-
bartatamas
senior tag
válasz
phanfantom #2970 üzenetére
Mindig ide jutunk
Néhány hozzászólással korábban magyaráztam ezt el. Hogy itt neked az "elérhető" státusz kell, mert az nem arra vonatkozik hogy van-e látható konfigurált hálózat, hanem hogy lenne-e lehetőség wifi kapcsolódásra ha lenne látható konfigurált hálózat.A "nem elérhető" státuszba akkor kerülne ha kikapcsolnád a wifi-t, vagy bekapcsolnád a reptéri módot vagy ilyesmi.
-
törölt tag
válasz
phanfantom #2965 üzenetére
Ez az egyes műveleteknél található "várjon a befejezésre" opció -> pipa.
Szerk: lekéstem.
-
bartatamas
senior tag
válasz
phanfantom #2965 üzenetére
A dokumentáció az elavult, az elején készítettem. Azóta már sokat változott az alkalmazás.
A lényeg hogy ha elindítod a wifi bekapcsolása műveletet és nem kattintod be hogy várja meg a végét, akkor a következő művelet úgy fog lefutni hogy valószínűleg még nincs wifi kapcsolat.
-
bartatamas
senior tag
válasz
phanfantom #2963 üzenetére
Nem igazán értem még. Azt detektálja hogy be kell kapcsolni a Wifi-t de az a baj hogy rosszhoz csatlakozik?
Mert akkor a wifi bekapcs után szerintem működnie kellene a kapcsolódás az adott hálózathoz műveletnek. De persze a wifi bekapcs műveletet úgy állítsd be hogy várja meg a végét.
-
bartatamas
senior tag
válasz
phanfantom #2961 üzenetére
Ha legalább Android 4.3 verzióval rendelkezel és minden helyet amit detektálni akarsz tudsz wifi alapon detektálni (van felvéve hozzá konfigurált hálózat) akkor a legbiztosabb mód a wifi alapú. Ez nagyon pontosan tudja detektálni ha megérkezel valahova vagy elmész.
Egyéb esetben marad a cella alapú, ami akkor tud jól működni ha a detektálandó helyek nincsenek cella átfedésben, valamint a cellák mérete nem túl nagy. Ez is egy elég biztos megoldás és szinte nem fogyaszt semmit. A hátránya persze hogy ha elmész a közelben lévő boltba például akkor nagy valószínűséggel nem fogja detektálni hogy elmentél otthonról, mivel a cella nem változik.
-
bartatamas
senior tag
válasz
phanfantom #2942 üzenetére
Nem, a home screen, vagy nem tudom hogy írjam
Nem az E-Robot-on belül kell keresni.
Milyen készülék / launcher? -
bartatamas
senior tag
válasz
phanfantom #2940 üzenetére
Milyen Android? Akkor próbáld meg azt hogy főképernyőn hosszú klikk, és ott válaszd ki hogy parancsikon.
-
bartatamas
senior tag
válasz
phanfantom #2938 üzenetére
Készüléfüggő. Nálam:
- alkalmazások megnyitása
- modulok fül
- E-Robot kiválasztása és a főképernyőre húzása
- kiválasztani mit szeretnél -
bartatamas
senior tag
válasz
phanfantom #2928 üzenetére
Az akku kímélő mód az nem standard funkció, szerintem ezért sem sikerült ilyenre rábukkannom. Hátva valaki a fórumon tud segíteni hogy egy kiegészítő alkalmazással lehet-e ezt kapcsolni.
A 3G/2G kapcsolásra van egy funkció a Telefon alatt, Hálózati mód bállítása vagy valami ilyesmi a neve. Próbálgasd az ott lévő módokat.
-
bartatamas
senior tag
válasz
phanfantom #2924 üzenetére
Az hogy a program mennyit fogyaszt csupán attól függ milyen parancsokat hozol létre. Vannak események amelyek többet fogyasztanak, vannak események amelyek szinte semmit.
A cella alapú hely detekció a szinte semmit kategória szerintem. A készülék úgyis mindig detektálja a cellaváltozásokat, azt továbbadni a programnak nem sok plusz meló. De persze, a programnak mennie kell, fel kell dolgoznia a cella változásokat.
-
bartatamas
senior tag
válasz
phanfantom #2920 üzenetére
A cella hozzáadás általában azonnal hoz eredményt, az aktuális cellát rögtön ki kell írnia pedig.
Van SIM kártya a gépbenBocs, de semmi ötletem nincs arra hogy ez miért nem adhat eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- BestBuy topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Suzuki topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fűnyíró topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest