Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Utóbbi 2 napban csak nekem jelent meg low-res Today's Photo? Mindig azt állítom be háttérnek, de ezekre fáj ránézni.
-
tonyrulez
őstag
Időjárás widgettel mi a fene van? GPS-em be van kapcsolva, navigáció látja hogy hol vagyok, otthoni és munkahelyi cím is be van állítva, mégis más helyeket mutat időjáráshoz (Suwa-shi, Tondabayashi és Shinhidaka-cho
)
-
tonyrulez
őstag
Tetszik hogy a főképernyőt felhúzva feljönnek a kedvenc és a legutóbb használt kontaktok. Ami viszont nem tetszik, hogy nem lehet dialert választani. Én ugyanis főleg VOIP klienst használok erre a célra (azért a percenkénti 45Ft vagy 1Ft nem mindegy), az új
AviatoAviate-ben viszont a gyárit indítja. Mármint a felhúzható gyorsindítóból. -
tonyrulez
őstag
Akkor már én is csatlakozok (igaz nem nagy szám):
-
tonyrulez
őstag
válasz
zsoltzsolt #412 üzenetére
Timely egy eléggé alap ébresztőóra, nekem nem is kell több. A lényeg hogy sokkal szebb mint bármely alap ébresztő, hiába csak pár másodpercig nézem.
-
tonyrulez
őstag
válasz
zsoltzsolt #410 üzenetére
És most nézem valóban, végre működik a Timely
A Notification Badge bármilyen telefon/SMS appal működik? Egyelőre nem volt nem fogadott hívásom/üzenetem, és nekem Lenovo saját fejlesztésű appok vannak ehhez. -
tonyrulez
őstag
válasz
zsoltzsolt #343 üzenetére
Konkrétan így nem hiszem hogy lehetne, csak csoportokra bontva. Tehát pl. ha bemegyek egy hipermarketbe, akkor a Shopping workspace jön fel, étteremnél a Restaurant, egyetemen Studying stb. Merthogy Foursquare-ben az is meg van adva hogy mi micsoda.
-
tonyrulez
őstag
Egyébként elveszett kódot ily módon lehet visszakérni, ha esetleg elveszett az email, nincs backup a programról és nem akarunk még egy kódot kérni. Nekem másnapra küldték emailben.
-
tonyrulez
őstag
Küldtem.
Más: sikeresen töröltem az egyetlen widgetemet a kezdőoldarlól, így nem is tudok másikat hozzáadni (ugyebár meglévő widgetre hosszan nyomva jön fel a widget hozzáadása gomb). Ezt hogy lehetne megoldani?
-
tonyrulez
őstag
Nem működő Timely ébresztő indítás kapcsán ezt a választ kaptam:
Thanks for reporting the bug you're experiencing with your alarm. Unfortunately, there are certain apps (like Timely) and certain stock alarm apps that don't yet play well with Aviate. Please know we are aware of the issue. I hope you continue to tell us how we can improve your Aviate experience.
-
tonyrulez
őstag
válasz
zsoltzsolt #285 üzenetére
"ezek az sd - re átrakottak" ... "Nincs is sd kártyám"
-
tonyrulez
őstag
válasz
zsoltzsolt #283 üzenetére
Jó a kártyád? Nekem egy hamisított kínai, 32gb class 10-esnek beállított, valójában 4gb class 4-es kártya van benne (jól beszoptam, de amíg megjön a normális addig bennehagyom), és a random fájleltűnéseimhez hozzátartozik az is hogy egy-egy újraindítás során nem ismeri fel az SD-n lévő appokat. Se az Aviate, se más launcher. Viszont az Aviate tud annyival többet, hogy legalább mutassa hogy minek kellene ottlennie
-
tonyrulez
őstag
válasz
kicsijoker #271 üzenetére
Küldve
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Feltettem a Timely ébresztő-appot (csak ajánlani tudom), és az Aviate "Set Alarm"-jára ezt választottam alapértelmezettnek, először megnyitotta, azóta viszont nem, hiába indítom újra a telefont vagy törlöm az alapértelmezést és teszem be újra. Ezt mi okozhatja?BTW van 5 meghívóm, akinek kell és a YAHOO már elfogyott, pü-ben küldjön email-címet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Aviate az adott helyzettől függő információkat jelenít meg a főképernyőn, mindezt a Google Now-ra hajazó felhasználói felület mellett.
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux haladóknak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest