Hirdetés
- iPad topik
- Steam Deck
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Nekem meg a 3TB-s Hitaci ment tönkre hasonló módon, de még garis volt, így kaptam helyette egy Toshibát (ugyan úgy néz ki, állítom még a címke is azonos, csak más név van ráírva). Azóta vettem még ilyen 3TB-os Toshibát 3-at, e eddig semmi gond! (kopp...kopp...kopp)
Illetve mostanában vettem egy 8TB-s Seagate-t is, az is OK eddig. Mondjuk az itteni "nagy HDD topikban" kikértem a srácok véleményét. -
Nekem van 4 eves WD Purple winyom es 7 eves Seagate Barracuda 1.5TB-os winyom is, mindegyik 100%-os.
Legtobb ismerosom, akinel tonkrement winyot latok, van valami korulmeny, amirol a forumokban azt mondjak, hogy nem feltetlenul gond, de megis szinte minden tonkrement winyo mogott ilyesmivel talalkozom. ( gyenge minosegu tap, fuggoleges-vizszintes beszereles valtogatasa, a bojler folyton levagja az aramot, stb. )
Ezen kivul a windows is tud bizonyos ujraindulasok soran logikai bad sectort gyartani szorgalmasan (kek halalozo vga driver miatt pl.). Volt mar, hogy hibaskent (80%, 300+ bad block) vettem Seagate winyot es otthon ujraformazva kiderult, hogy 100/100-as.
-
exedoc
senior tag
Igen, én egy az egyben ugyanígy jártam a Seagate-emmel. Mondom gyors lementek róla amit tudok, hát másolni már hol lehetett róla hol nem. Újraindítások alkalmával meg hol látta a windows / bios, hol nem. Kb az adatok 40%-a menekült meg, végül kattogásokkal is tudatta, hogy felkészült az örök szektormezőkre költözni. Talán le tudták volna menteni róla a cuccokat, de erre már nem költöttem pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iPad topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen autót vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam Deck
- További aktív témák...
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest