- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovadika
őstag
ziasztok!
Remélem jó helyre írok, és tud valaki segíteni.
A minap vettem egy Alienware 15r laptopot, hdd-vel. Mivel volt itthon egy 2.5ös ssd-m, gondoltam majd kicserélem benne, mivel úgyis adtak egy telepítő usb-t windows 8.1el. Ki is cseréltem, feltettem az ssd-re a windowst, de se wifi se netem nincs kábellel. fn funkciót nem tudom használni, gondolom kellenének driverek, de azt net nélkül nem tudom.
Másik dolog, nem tudom, de megoldható lenne az, hogy valahogy az egész windows-t (drivereket, feltelepített programokat, amiket feltettem még összeszerelésnél) valahogy átvigyem a hdd-ről ssd-re? -
Mike...
tag
Üdv!
Szeretnék venni egy játékos gépet, és az Alienware-ek közül az M11x r2 -ket nézegetem, teljesítményben szerintem megfelelne azokhoz a játékokhoz amikhez nekem kellene, és árban is ez férne bele.
Van valami amire kimondottan figyeljek oda vásárláskor, típushiba, stb? -
adatfalo
senior tag
válasz straightedge #133 üzenetére
Bármilyen monitorozó program megmutatja, hogy a dedikált vga órajele megugrik-e mikor tejesítményigényes alkalmazást indít el az ember. Ilyen pl a Gpu-Z vagy az msi afterburn, saphire TriXX...stb
[ Szerkesztve ]
www.adatfalodesign.hu
-
straightedge
tag
Sziasztok!
van egy alienware m14x r2 notim és lenne egy problémám, hogy van a gépben egy gt 650m vga és egy hd4000, játékokban néha laggokat tapasztalok holott a régi laptopomban (nem alienware) gt640m vga volt és több fps-t mutatott pedig a proci is sokkal gyengébb volt, meg ott lehetett látni hogy melyik vga-t használom, win 8.1 frissitéssel alapból letöltötte, itt nincs semmi ilyen arra gyanakszok hogy nem vált át a két vga között, vagy lenen valami program ami megmutatja hogy melyik vga aktiv? ez megnyugtatna akkor csak a beállitásokon változtatok, előre köszönöm a válaszokt -
Mike...
tag
Sziasztok!
Alienware notebook-okhoz honnan tudok letölteni BIOS-okat? A honlapon nem találok.
Egész pontonsan az m5790 vagy m5750-hez kellene! -
darkspace
csendes tag
olvasom ezt a 2010-es hozzászólást....2014 van és BF4 multizok rajta max grafikával, csak vga-t cseréltek benne, most egy gtx 680m van benne....COD Ghosts ultrán, Far Cry 3 ultrán, Crysis 3 maxon, 4év eltel és csak mondom vga-at csere volt benne, ami 100ezerből meg volt és nem kell új notit venni még 2évig...porfogó mi?azért ne felejtsük el, ezeket lehet fejleszteni a későbbiekben!
-
őstag
senki
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
őstag
Sziasztok lenne nekem egy Alienware M5500i-R3 ki ismeri? Qvadro kártya van benne és bekapcsolásnál 30Db-ot csipog ezt hogy lehet orvosolni?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
oxox
addikt
azért ez nem teljesen igy van...ültem én is 140misis rolls-ba, de ott sem az kerül annyiba, hogy kézzel rakják össze (mellesleg VW), és nem is a behuzható angyalka...luxuscikk, akárcsak ez, és a márkanevet meg kell fizetni.
..szép is lenne ha kiröhögnének kárigénynél ennyi pénzert...ugy tudom a rolls-t is akárhol szervizelik neked (a helyszinre mennek)...minöségi ez nem kérdés de ez nem arányos az árával.
egyébként 470-ért van fent az apróknál...az már inkább tünik arányosnak (ha nem vesszük figyelembe, hogy egy marék homok a magja )
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
NJ-Nets
csendes tag
Sokat gondolkoztam, hogy beírjak e ide az Alienware irigység topikba de nem bírtam ki. Én ugyanis Alienware M15x tulaj vagyok és egyszerűen szánalmas amiket egyesek irogatnak ide.
1. Ez a 800 ezres ár hihetetlen nagy túlzás és eleve a 3 év garancia dobja meg ennyire az egészet
De ha már garancia! Az én M15x -em 1 db zöld pixelhibával érkezett. Kiváncsi lennék hogy ezzel hány embert röhögnének ki, hogy ha betelefonál, hogy panelcserét kér! Ezzel szemben a hívásom után 1 nappal a Dell emberei a saját lakásomban cserélték ki a panelt (!!)
Erről ennyit.
2. Nagyon nagy szám beírni, hogy ennyi pénzből ki hány asztali gépet rak össze. Őszintén kit érdekel? Unokatesómék most vettek egy csúcskategóriásnak mondható asztali gépet és az egész majdnem akkora mint az íróasztalom és 15 kg kb! Ezt pakoljátok már be egy laptopba úgy, hogy természetesen a hűtés is meg legyen oldva és halk legyen! Egyértelmű, hogy kompromisszumot kell kötni ami notebookoknál a teljesítmény.
Minden notebook árából jobb asztali gépet lehet kihozni ezt mindenki tudja!
Az én véleményem pedig csak:
-
oxox
addikt
válasz Overclocked #125 üzenetére
hát ja...csak félö, hogy nem nagyon fogsz kapni...általában az ilyen szük rétegnek készülö vackok nem nagyon kerülnek piacra (de nem is éri meg, mert akkor 200k-ért 3x jobbat kapsz majd)...
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
olyan ez, "mint sajtreszelövel rejszolni"...fájdalmas kifizetni...
-
Narxis
nagyúr
Na veszek egy ilyet. Megtetszett.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Van eBay és társai is.
Aki meg a görögökkel meg spanyolokkal példálózzik az meg hülye. Pont két olyan országot kell mondani ami az EU-ban nem a legjobban áll, főleg a görögök? LOL Dánia, Svájc stb. Aki külföldre akar menni és van esze oda megy, amelyik ország jól is áll, aki nem így tesz az idióta.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Nem szeretem a notebookokat, de ez bejön, igaz nem vennék akkor se ha milliárdos lennék. Alienware-ből a desktop gépek jönnek be. Arról esetleg teszt? Az sokkal izgalmasabb, főleg a gépház és ami benne van, főleg az egyedi vízhűtés.
[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
2dolog:
1.: Helyesírás / elírások ?! a második oldalon kettő, a harmadikon egy, átlagban minden oldalon 1-2 van. sima helyesírásellenőrző szól. legyünk már ennyire igényesek, szerintem. (hamár én nem írhatok cikket )2.: a 4870x2 mobil verziót csak én vártam, hogy jobb legyen a sima 4870-nél..? nem lehet, hogy ott proci limit van..?
https://youtube.com/user/nuke7
-
sittes79
addikt
ez átb****
az Asus G73JH ebay-en már van 300k alatt, mi a tökömért adnék
ezért majdnem egy millát amikor szarabb a cucc különbözetből
veszek egy autót -
nagyúr
és? olyan ember is van, aki életében nem keresi meg egy-egy durvább sportautó (de még egy carlsson tuningos mercedes) árát, mégis elég jól megélnek belőle a gyártók.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Boxi88
őstag
valóban ha egy LAN partyn előkapja az ember (a notebookra gondolok ), össze gyülnek körülötte... de az árától sírvafakadnak... ebből az árból már más autót venne!
amúgy GRAT a cikkhez!
-
MODERÁTOR
-
kop8
őstag
Ez a gép olyan drága hogy az árából lehetne csinálni minimum 2db nálla jobb asztali gépet szerintem, de ezt már leírták mások is.
Sajnos Magyarországon van olyan ember akinek ez az éves fizetése!!!GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
rudi
nagyúr
válasz pisti666 #107 üzenetére
Hidd el, hogy nem 30-40k lenne az ideküldés. Vám + áfa + szállítás = európai Dell árak. Ne gondold, hogy ők a fejükre setek. Ami tényleg OK lehet az kimenni, ott megvenni világgarival és beimportálni.
Ja, és az amcsi árnál is úgy folytatódi, hogy add meg a tagállamot, ahol vásáolni akarod, hogy hozzáadják neked a megfelelő adót.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
A nagy átlagban (a fejlődő országokat is beleveszed) beszélsz a külföldiről, akkor tényeg irreális, amit mondanak. Sőt tán egy 200 000 forintos gép is az. Ellenben, ha mondjuk az amcsikat veszed, ahol $1000 egy jó minimális fizu és $2000-ből már lehet M17x-et venni, akkor már abszolút érvényes amit Kubanitos5 írt.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
pisti666
aktív tag
sztem ilyen költségek mellet az a plus 30-40k már mihnd1 lenne meg ami szerintem még szívás gariztatás mindig küld ki az usa-ba és várd meg mire visszajön meg postaköltség meg stb. stb. De lehet horribilis összeg lenne Visszatérve lefogadnék egy ilyet
[ Szerkesztve ]
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
gábbor
tag
válasz KubanitoS #21 üzenetére
"Már hogy a fenébe ne lenne. Ha nyernék a lottón én is vennék vazze. Külföldön ehhez még lottó sem kell, sőt, olyan hihetetlen nagy gazdagság sem."
Soha nem fogom megérteni, miért gondolják, hogy "akülföldön" ilyet szarik egy segédmelós. Mennyé görögbe, vagy spanyolba és ott probálj meg összemelózni egy ilyet notebookot!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Darth_Revan #97 üzenetére
4870 GDDR3-mal? Az a 4850... 4870 GDDR5-tel van szerelve.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E7470 /16GB RAM, 512GB Samsung NVMe/
- Remek áron eladó dobozos új 11.Generációs i5 8gb 256 Microsoft Surface Laptop Go 2 garanciával!
- Lenovo ThinkPad L450, 14" HD Kijelző, I5-5200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 1TB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T490 i5-8365u/16GB/256GB SSD/14"FullHD touch magyar bill. Garanciás laptop eladó
- HP Elite X2 1013 G3 I5-8250U 16 GB 256 SSD 1920X1280 IPS TOUCH 120HZ garanciás laptop és tablet
- LENOVO THINKPAD L490 i5-8265U/8GB/256GB SSD/14"FULLHD laptop garanciás
- Dell Vostro 1015 laptop új akkuval, Win11 + Office nagyon szép állapotban eladó
- 19.5V 11.8A 230W-ADP-230EB T-6.0X3.7MM (19.5V 11.8A)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest