- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luperator
tag
Pedig azt hittem, hogy majd valamikor április körül jön az első. Kíváncsi leszek, mit ajánlanak, a leírtak szerint nem sok értelme van megvenni, legalább is nekem. Az Aliens-ben a sztori alapú DLC-k üthetnek nagyot, mivel az alaptörténet ugye megvan + még az esetleges felszerelés, ami alapvetően kötött a történet végett.
Évekig játszani ma egy játékkal.. Ma is lehet. Azzal, ami nem támaszkodik ennyire egy történetre. Azt ha egyszer megismered, max még egyszer végigjátszod, de sok újat már nem tud nyújtani. Az Aliens-szel szemben ott a Dead Space, nincs "klasszikus" története, még is úgy tartom, hogy abban a multiplayer ökörség, mert nincs értelme. S ami kijött ahhoz nem tudom hány DLC, nagy részét meg lehetett szerezni egy pakkal, 15 dollárért, amit szerintem megért.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Gearbox egyik fórumozója buktatta le a tényt, hogy kész az első DLC a játékhoz.
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest