Hirdetés
- Gigabyte alaplap topik
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem lesz tükör a Gigabyte 240 Hz-es WOLED panellel szerelt monitorából
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
A City Interactive a játékvilág Uwe Boll-ja!

-
mickemoto
őstag
Ránézésre egy zs-kategóriás tucat céllövölde, de nemsokára kiderül milyen is.
-
wolfman
veterán
Nektek csak annyit mondok, hogy az Alien CM is átkozottul jól nézett ki, aztán...
-
Balika23hun
aktív tag
Nem játszottam eddig city játékkal de nem a rossz hírük miatt, ez a játék viszont így a trailer alapján szebbnek és messze hangulatosabbnak ígérkezik mint pl a cod kövi része.
-
GeryFlash
veterán
A CI első és valszeg utolsó jó játéka a world of goo volt, amihez közük nincs, csak ők adták ki dobozos formában
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amit a CI kiad az nagy eséllyel szemét, hihetetlen, hogy mit műveltek a cry enigne-nel is... -
WayneGace
őstag
Rákerestem mégis miket adtak ki. Azt hiszem egyik játékukkal sem játszottam. Viszont ez tényleg nem tűnik rossznak. A korábbi, nem gameplay videó hangulatos volt, a gameplay alapján pedig hagyományos fps lövöldének tűnik, mint pl. a hard reset.
-
huskydog17
addikt
Akárki akármit mondhat a CI-ről, de szerintem ez a játék nagyon ígéretesnek tűnik, nagyon jól néz ki és a videó alapján nagyon jó hangulata is van. Nekem olyan könnyed, meló utáni hentelősdinek tűnik, de annak nagyon király hentelősdinek.

-
YceBear
tag
CI az jatekipar Asylum -ja.
-
آرش
újonc
Polcra vele!
-
Angel1981
veterán
City Interactive, yesssss!

-
Sicilian
addikt
Faszántosnak tűnik !
-
wolfman
veterán
Mikor korábban láttam az aszteroidára leszállós és kiépítkezős videót, már abban reménykedtem, hogy valami igen f@sza stratégiai játék lesz, de nem.

-
Mártógyurma
tag
Nagyon egysíkú a színvilág (kék, zöld). Nem értem, hogy ha már egy ilyen motort licenszelnek, akkor a dizájnra miért nem fekszenek rá jobban..
-
kengyel
nagyúr
Egy kikapcsolódást biztos megér

-
alevan
őstag
Ha olcsó lessz, azonnali vétel!!! Vajon multi van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)