Hirdetés
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindig nagy Alien fan voltam, de kezdem azt érezni, hogy kifullad lassan ez a 35 éves cím. Meglepődnék, ha az Isolation tudna valami olyat mutatni, ami miatt megérné a sorozatba az Alien világot még tovább vinni.
-
saelin
veterán
Ha tudnak a végéig egy jó hangulatot tartani, akkor még azt is elnézem nekik, hogy szekrénybe bujnak az élien (direkt írtam fonetikusan) elől. Az ilyeneket leszámítva jól néz ki, csak a vége ne menjen át agyatlan és ultimate god fcker shooterbe. Már ha több élien van, nem csak ez az egy, akit a videóban láttunk.
-
wolfman
veterán
úúúúú, fléjmtráovőőr! Decc vátájníd!

-
batman91
őstag
Az Aliens Colonial Marines leszereplése után végre egy igazi, jól átgondolt Alien játék.
-
Z10N
veterán
Emlitettek, hogy az androidokat egy uj ceg kesziti. Nem olyan fejlettek. Kivancsi leszek ez mennyire fog beleszolni a tortenetbe.
-
.LnB
titán
válasz
callmeakos
üzenetére
Nekem is nagyon tetszik ez a játék, de rohadtul parázok az ilyeneken. Filmeket nem, de ezek a játékok engem ki szoktak készíteni.
Félek tőlük. -
tatararpad
őstag
Még valami wikipedia szerűségen olvastam, hogy az alieneknek ilyen radarszerűség van az agyában, amivel kilóméterről kiszúrnak bárkit. Na erre alapozva izgalmas egy lopakodós játék lenne

-
Archer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Kicsit sajnállak azért, október még elég messze van, addig szenvedni egy szorulással...

-
Pöttön
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
A házi orvos majd ezt írja fel hashajtó helyett...

-
callmeakos
veterán
Hát ez egy langyosabb trailerecske volt. Remélem a jaték kiijeszti belőlem a kakit is. Mert nagy szükség volna rá

-
sTERNI
senior tag

Mentségemre szóljon, hogy némítva néztem, csak a gameplayt.. de azért most kicsit megnyugodtam

-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elnézését, ez van ha egyszerre több hirt is csinál az ember. videó cserélve persze.

-
Homefront isolation
-
prolad
addikt
Homefront-os a videó,nem Alienes.
-
sTERNI
senior tag
Ha nem mondja senki, hogy alien-es játék trailert nézek, soha nem jövök rá. Kicsit olyan érzésem kezd lenni, mint a Colonial Marines-ban, amikor WY katonákkal kellett küzdeni végeláthatatlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- OpenWRT topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

: