Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindig nagy Alien fan voltam, de kezdem azt érezni, hogy kifullad lassan ez a 35 éves cím. Meglepődnék, ha az Isolation tudna valami olyat mutatni, ami miatt megérné a sorozatba az Alien világot még tovább vinni.
-
saelin
veterán
Ha tudnak a végéig egy jó hangulatot tartani, akkor még azt is elnézem nekik, hogy szekrénybe bujnak az élien (direkt írtam fonetikusan) elől. Az ilyeneket leszámítva jól néz ki, csak a vége ne menjen át agyatlan és ultimate god fcker shooterbe. Már ha több élien van, nem csak ez az egy, akit a videóban láttunk.
-
wolfman
veterán
úúúúú, fléjmtráovőőr! Decc vátájníd!

-
batman91
őstag
Az Aliens Colonial Marines leszereplése után végre egy igazi, jól átgondolt Alien játék.
-
Z10N
veterán
Emlitettek, hogy az androidokat egy uj ceg kesziti. Nem olyan fejlettek. Kivancsi leszek ez mennyire fog beleszolni a tortenetbe.
-
.LnB
titán
válasz
callmeakos
üzenetére
Nekem is nagyon tetszik ez a játék, de rohadtul parázok az ilyeneken. Filmeket nem, de ezek a játékok engem ki szoktak készíteni.
Félek tőlük. -
tatararpad
őstag
Még valami wikipedia szerűségen olvastam, hogy az alieneknek ilyen radarszerűség van az agyában, amivel kilóméterről kiszúrnak bárkit. Na erre alapozva izgalmas egy lopakodós játék lenne

-
Archer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Kicsit sajnállak azért, október még elég messze van, addig szenvedni egy szorulással...

-
Pöttön
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
A házi orvos majd ezt írja fel hashajtó helyett...

-
callmeakos
veterán
Hát ez egy langyosabb trailerecske volt. Remélem a jaték kiijeszti belőlem a kakit is. Mert nagy szükség volna rá

-
sTERNI
senior tag

Mentségemre szóljon, hogy némítva néztem, csak a gameplayt.. de azért most kicsit megnyugodtam

-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elnézését, ez van ha egyszerre több hirt is csinál az ember. videó cserélve persze.

-
Homefront isolation
-
prolad
addikt
Homefront-os a videó,nem Alienes.
-
sTERNI
senior tag
Ha nem mondja senki, hogy alien-es játék trailert nézek, soha nem jövök rá. Kicsit olyan érzésem kezd lenni, mint a Colonial Marines-ban, amikor WY katonákkal kellett küzdeni végeláthatatlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Proxmox VE
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- HP OMEN 17 i7 13700HX 32GB DDR5 4070 8GB 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Újszerű Lenovo ThinkPad X13 - i7 1255U/16GB/512SSD/100% akku
- Homelab racionalizálás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Asus Rog Strix B250f Gaming
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

: