Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BulletBill27
aktív tag
Jól néz ki, alig várom, hogy játszhassak vele
-
Nem fogom szeretni ezt a játékot. Az Alien látásához (bár szeme nincs, szóval érrzékelés talán a jobb kifejezés) az a reprezentáció állt a legközelebb, amit a 2010-es AvP nyújtott. Aminek ugye egyik eleme volt az élőlény érzékelése akár a falon is keresztül. Amikor bebújik a szekrénybe és arra jár az alien, az nem fog idióta kutya módjára szaglászni és továbbállni.
Oh, AvP... mennyire is jó játék lett volna az, ha nem ennyire bután konzolos. Ha nincs a harcnál a konzolt segítő utánanyúlás (mellé ütsz, de korrigál) meg a gombnyomásos kivégzés, akkor felült volna arra a trónra, amire anno az AvP 2 is.
-
batai15
félisten
Húha csak tekergetve mertem nézni, szóval részemről okés lesz a cucc.
-
mentoloshypo
senior tag
Aki előrendeli remélem azt is fogja kapni amit megérdemel.
Mindenki azt lát a sorok mögött amit akar! -
Gergosz2
veterán
Jó lesz ez.
-
Lomha 8V
addikt
Várós a dolog, remélem lesz olyan besz*ratós, mint az AVSP 1.
-
AAAgold
senior tag
én ehhez a játékhoz paramatyi vagyok
-
Findzs
addikt
jó hogy mindenütt van egy üres szekrény ahová bebujhatunk
ha már van lángszórója meg pisztolya és még gránát is, nem lenne egyszerűbb kinyírni az alient?
saját árnyéka nincs, pedig beleszólhatna a játékmenetbe is pl. mikor az android elől bujkál és oda megy ahol a háta mögül jön a fény az árnyéka miatt simán észre lehetett volna venniaz is király hogy az a molotov koktél szerűség mindig meg van gyújtva, csak elővesszük a hátunk mögűl és lám már ég is
még jó hogy tűzálló a pulcsink háta
stb.
egyébként a hangulat tetszik, nem nagyon van mostanában ilyen játék
-
sTERNI
senior tag
Azt már korábban is mondták, hogy lesz, de használni csak végszükség esetében fogjuk.
Aműgy a grafikával, hangulattal semmi gond nincs szerintem sem.. ami aggaszt azok az ilyen apróságok. Erre nincs tovább pálya.. no meg az az elemlápa-fénykör
-
wolfman
veterán
A játékmenet még kérdéses, de a pályadizájn az ötpontos már most.
-
BE4GLE
aktív tag
Pedig pár hónapja még azt fejtegettük, hogy valószínűleg nem lesz fegyverünk...
-
Bad Pritt
félisten
A fényeket szerintem nagyon jól eltalálták, jól megidézi a film hangulatát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest