- Melyik tápegységet vegyem?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
VigO
tag
Hello!
Én Win 7 alól csináltam, de 2 érdekes dologra jöttem rá.
Az egyik, hogy a Switch után marha sokáig kell várni. Szerintem próbálj adni neki akár 5 percet is!! (Mármint ténylegesen 5 percet!)
A másik, hogy túrtam hozzá netről egy másik verziószámú drivert, mert ha ugyanazt akarod telepíteni, nem csinál semmit a windows. Viszont a kettőt tudtam cserélgetni, bár lehet, hogy a kettő cserélgetése között el is kell távolítani, és esetleg registry-ből is törölni, erre nem emlékszem. Valamiért ezek a driverek csak a telepítés utáni első alkalommal működnek.
TomI
-
akipapi
tag
Három készüléket egymás mellé teszek (Sony Xperia J, Nexus 7, Alcor Zest Q933RS), mind a hármon megnyitom ugyanabban a böngészőben az origó főoldalát (Google Chrome), az Alcor kb. 30 másodperccel később végez mint a másik kettő. Természetesen ugyanazon a Wifi hálózaton.
-
Arween
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged