Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
crow89
tag
Próbálkozz azzal flash tool-lal, fel kell ismernie. Ugye nincs rádugva még az usb-vel a gépre mikor kiveszed az aksit? Az sd kártyád se lehet százas, ha nem találta...
Ha végképp meghalt van egy fölös alaplapom a telóhozalkatrésznek vettem egye törött lcd kijelzős telót, már rootoltam is kijelző nélkül
-
crow89
tag
Most raktam újra téglából. A formatot megcsináltam aztán laca leírása alapján a kinti scattert módosítot, hogy ami van a system nevű mappában azokat onnan teszed fel. Aztán felrakod a backup scatter-rel dsp_l+preloder +backup/log-ból a bootimg + leszeded az 5-ös cwm-et papaya linkjéről azzal gyárira állítasz, aztán felteszed ugyanígy a 6-os cwm-et a backup/log-ból és azzal az update.zip-et felnyomod és kész
-
crow89
tag
Üdv!
Kék led miatt aksi ki aksi vissza a 808-as kommentet ajánlom, ha a Flash tool nem ismeri fel akkor usb lehúz aksi ki-be amíg fel nem ismeri én is szórakoztam vele sokat mire megtalálta.
Ha megvan 808-asból a formázás akkor laca 830-as kommentje alapján flasheld fel a cuccot akkor működni fog. -
Pityu62
tag
Köszönöm!!!
Meg lett végre,,,,a scattert is kikapcsolt állapotban töltötte csak fel,,,,,,,de utána simán ment a root.Ott volt a bibi hogy nem töltötte fel a romot.
Viszont van most megint egy gondom:hiába formázom bár hogy az sd-t a második partit nem látja!
Ezt nem értem miért játsza velem?!Mini parti tool al csínálom és fat32 re és 2gb sd vel.És nem jó!!!Ezt beszéljük meg ha kérhetem.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy pénztárcakímélő okostelefonnal rukkolt elő az Alcatel, ráadásul nem is kell komoly mértékben lemondanunk az Android által nyújtott felhasználói élményről.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest