Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Atz szeretném kérdezni,hogy erről a masináról van valahol topik?
http://www.t-home.hu/lakossagi/keszulekek/tablagepek/alcatel/alcatel_one_touch_evo7_hd_wifi
Köszönettel.
-
kromatika
veterán
szerintem ezen az áron ,van létjogosultsága.
-
djculture
félisten
Korrekt igény lenne, de látva a sok rosszat heti szinten ezeket nem igazán úgy csinálják. Összetörtet alig látok mert azokat vissza se hozzák, tehát nem az a baj hogy valaki nem vigyáz rá. Tegnap ebből is láttam jó párat a dobozban, se kép se hang egyiknél se: [link]
Azt mondta a srác van amikor már az újat előveszi és fél kép van meg az akksi nem veszi a töltést meg ezer féle baj. -
hitvanyalak
senior tag
Személy szerint soknak érezném. Mondjuk én tényleg fogyasztó vagyok, akármit veszek meg egy évet számolok rá, ha nem volt vele baj/és általában nincs/ akkor rendben.
Egyszer vettem egy hazsnált 13k-s táblát és borzalmas volt, borzalmas. De azért mert iPad 2-ről léptem át rá, tehát anélkül lehet, hogy azt mondtam volna hmm nem az igazi, de nem baj.
Valamint azért a mai 20k-s cuccok egészen mások, mint a három évvel ezelőttiek... most hirtelen nincs a kezemben egy, de gondolom netezésre elég a gigás proci meg a 480x800, ha nem akkor nem szóltam. -
djculture
félisten
válasz
hitvanyalak #9 üzenetére
Jó csak ugye nem mindegy hogy meddig működik valami. Az ilyen 20-40 ezres táblákból, havi szinten összejön a direkt laptopokkal és táblagépek javításával foglalkozó havernál is egy nagy papír doboznyi rossz.
Nem igazán úgy látom hogy huh de megbízható cuccok. Inkább elektronikai szemétgyártás.
Szépen visszakerül a gyártóhoz az meg ad egy másikat és a régit ledaráltatja. -
hitvanyalak
senior tag
Így van. Csak amikor valaki vesz egy húszezres táblát, akkor ne akarjon rajta a legdurvább játékkal játszani, vagy nagy-felbontású filmet nézni, mert ha esetleg nem nézett utána a dolognak, akkor általánosítani fog...Mint ahogy csak az olvasáshoz sem kell egy iPad 4/TF infinity...
Én személy szerint teljes mértékben táblapárti vagyok, laptopot is kb. az iTunes miatt használok csak. -
djculture
félisten
Néha megnézni egy két oldalt arra tényleg jó. Csak hát nem itthon ahol vagy aranyáron tarthatsz fenn mobilnet elérést vagy pedig szaladgálhatsz nem zárt wifiket keresni.
Múltkor hwsw-n volt egy cikk amiben taglalták a mobil net szerződések száma és forgalom vissza esett mind a három szolgáltatónál, nem is tudom miért.
Itthon ez se működik normálisan. -
hitvanyalak
senior tag
Az ilyen készülékeknek köszönhetően tud elterjedni a tablet a mindennapi háztartásokban, a fontos csak az, hogy aki ilyet vesz ne csúcsteljesítményt várjon el...
-
Graphics
Jómunkásember
Akkor ez végül Evo7 HD?Megválaszolom magamnak
, - nem
-
persil
nagyúr
Most nem azért, de már csak a kijelző felbontása és az 1 giga ram miatt is ezerszer jobb a többi olcsó(mondjuk ~150$) tabletnél.
Ha tényleg 100-150 dollár között lesz, akkor simán jobb vétel, mint a többi kritikán aluli cucc.(800*600, 512mb ram, el nem induló appok, nulla support, optimalizálatlan rendszer etc etc)
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest