Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
A kibontásról két dolog. 1, időnként szúrópróbaszerűen kibontja a futárszolgálat ellenőrzési célból, 2, ha valaki bemegy a boltba, közli, hogy még szeretne nézni egy telefont, megnézi, majd közli, hogy bocsi, mégse kell, akkor nem dobják ki a kukába. Amikor ruhát veszel, azt is lehet, hogy öten felpróbálták előtted.
-
fonix232
aktív tag
Igen, a glue-k nagy része már HAL alapú implementáció, habár pl. BT esetében az Alcatel valami saját összebarmolt vackot csinált...
Egyelőre megvan a WiFi és az Audio, illetve a szenzorok egy része, háttérfény- és ledkezelés, nagyjából ennyi. Ja, meg megy az EGL is, habár az nem a legjobb.
-
fonix232
aktív tag
Nem részletezhetem. Néha hallok innen-onnan infókat ismerősöktől (benne vagyok a mobil szakmában, egy-két cégen belül, pl Samsung, Nokia, vannak ismerőseim), illetve ismerősök ismerőseitől, de konkrétumot nem mondhatok, sem neveket, időpontokat. Kivéve egyet: a francia Bouygues nyilatkozta, hogy ők iskolakezdésre tervezik kiadni az ICS-t, így kb. szeptember első két hetében várható. Mondjuk ez szerintem kb. úgy fog sikerülni, mint a portugál júni29-i ICS kiadás
-
tpeti78
senior tag
Elég durván fel tud melegedni a készülék hátulja nálam is, leginkább játék közben ( erőforrás igényesebbeknél ) , vagy navi használatnál is. De nekem még ettől újra nem indult egyszer sem.
Sőt, egyéb problémák sem jelentkeznek nálam. Igazából erre a GB. verzióra nem mondanám, hogy bug halmaz, semmiképp. Bár lehet, hogy csak szerencsém van, vagy szerencsés összeállításom van. De az akksi kijelzés pontatlanságán kívűl nincs bajom. Lehet, hogy ezt meg egy wipe battery stats megoldaná, nem tudom. -
Pug
veterán
Tulmelegedesnel jelentkezo ujraindulas (hibas keszuleknel ezlehet melegedes nelkul random modon is). V alaku bevilagitas a kijelzo aljan. Kicsit mozgo, a hangerogombnal nyekergo felso keret. Beallitott csengohang visszaallasa gyarira ujrainditas utan (ez nem mindig jelentkezik es nem mindenkinel). Neha szines kijelzo oszzeomlas a szar driver miatt (ilyenkor altalaban ujra is indul, ez is tulmelegedesnel jelentkezik altalaban) Kb ezek lehetnek. Bar az ujra indulgatas es a simkartya eldobos altalaban hibas keszulekre utal, igy azokat erdemes garoztatni.
-
gusthy
veterán
De 512 MB van benne. Phoenix32 valamiért ezt tippelte, nekem eddig azokon a telokon nem volt gondom az ICS-sel, amelyikben 512MB volt. (defy, optimus black). A feleségem HTC One V-jén is gyönyörűen fut.
Ellenben a Black meg a Defy CPU-ja kicsit kevés az ICShez, ennek a cuccnak a procija jelentősen erősebb. Azokban OMAP3 proci van).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest