Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSun
csendes tag
Érdekes. Kedden amikor vettem a telefonom, akkor a Telenor-nál azt mondták, hogy változtak a kondíciók és már az 50Mb-os csomagnál sincs túlfizetés csak lassítás. De most a Klikk szolgáltatás 3 hónapig díjmentesen kipróbálható és csak a negyedik hónaptól kell fizetned a havidíjat. Egyébként a szolgáltatást nem csak az előfizetéssel rendelkezők vehetik igénybe.
-
-
BlackSun
csendes tag
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán én is beálltam a One Touch tulajok táborába... Ez az első androidos telefonom, de a családon bellül már segédkeztem egy Galaxy Mini és egy Ace beállításában / testreszabásában.
Egy kicsit kiakadtam, hogy egy rakat szemét program bent van a "rendszer"-ben és nem lehet onnan kigyomlálni. Arról nem is beszélve, hogy egy androidos telefonnál elvárnám azt a lehetőséget, hogy a kezdőképernyők számát szabadon adhassam meg. Elvégre az androidnak arról kellene szólnia, hogy mindenki a saját igényeire formálhassa a telefonját.
Bár lehet, hogy így elsőre nem látszik, de meg vagyok elégedve a készülékkel (nem a szoftverével).
Végezetül jöjjön a kérdés amiért jöttem.Miért van az, hogy ha beállítom a kezdőképernyők számát 3-ra és szépen bekonfigurálom, hogy hol mi legyen. (bal oldal: zene lejátszó widget; közép: időjárás és gyorshívók; jobb: egyéb programok, kamera, stb...) Magára hagyom a telefont. A következő "feloldáskor" ami a középső lapon volt az a bal oldalra került, a jobb oldali középre és a jobb oldal meg teljesen üres lett. Ez a jelenség már háromszor dúlta fel a kezdőképernyőim tartalmát.
Kérek mindenkit, hogy ha van valami ötlete vagy esetleg tudja, hogy mi okozza ezt a problémát, akkor az írjon!Üdvözlettel: BlackSun
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest