- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
syryus
tag
Közben kiderült a fülhallgató gond, csak olyan fülesekkel megy amelyik jack-jén 4 beosztás van (4 utas?)... héten megyek mm-ba válogatni.
-
syryus
tag
Sziasztok. Lehet h volt màr, de a forum lassan egy hàború ès bèke, milyen szempontalapjàn èrdemes headsettet vàlasztani. Ugyanis többet probáltam, de egyet sem ismert fel a gèp.
-
syryus
tag
valahogy megoldottam:
Akku ki, Hang fel + Power, USB rádug, rezzenés 2x, akku be: Betölti a töltő képernyőt. Utána power és bekapcsol. De ha kikapcsolom, úgyan ez a mizéria... :s
A lényeg megy!Tetöltütem a root checker... persze nincs rootolva.
Gondolom akkor irány a telenor, csak csinálnak vele valamit a szervízben, vagy hagyjam? -
syryus
tag
válasz
rolmillione #13489 üzenetére
gyári 2.3.valami GB ment rá az OTUval...
-
syryus
tag
válasz
JázminCsenge #13460 üzenetére
Persze. De az alapvető gond, hogy semmilyen gombra vagy gombkombinációra nem reagál. A telepítést meg full akkuval kezdtem, úgyhogy azzal sem lehet gond, de azért köszi.
-
syryus
tag
válasz
qltsar #13459 üzenetére
Próbáltam többször is... a win a szokásos "nem ismerem fel a driver hangot" adja. Úgyhogy este viszem pannonba. Gondolom 1-2 hét és adnak egy újat. Nembaj, ma kapom a t-től az ajándék galaxy y-t, majd megpróbálom azt is hazavágni. LOL
Egyébként azt hiszem még az elején csesztem el valamit... amikor a (linux?) részbe piszkáltam root után. Na mindegy.
-
syryus
tag
Hurrá! fent van a GB! Most már csak annyi a gond, hogy nem kapcsol be a telefon
-
syryus
tag
a jelenlegi pontos verziószám:
kernel: 2.6.32.9-pref android-bld@adgd-ubnt138#1
Buil no: FRG83G.v53B-0http://android.modaco.com/topic/349170-rom-de-branded-rom-for-alcatel-one-touch-990-froyo/
szerintem ez az
Új kérdés... hogy tudom elővarázsolni az hogy ha nyomom a hang fel + power gombot azt csinálja amit kell?
[ Módosította: philoxenia ]
-
syryus
tag
válasz
qltsar #13434 üzenetére
Én sem értem.... Ez kb az 5. androidos telefonom, és még soha sem volt gond semmivel. Hidd el nekem is új a helyzet. A tényleg van egy 2.2.2-es de-brander rom, angol, független. ezt akarom felrakni, de istennek sem megy fel. Mert nem érem el a recovreyt, ahonét elvileg felmene...
-
syryus
tag
válasz
qltsar #13430 üzenetére
rombol a custom 2.2.2 van fent és megy is a telefon, csak hogy nem jön elő a recovery, illetve csak úgy kapcsol be jelenleg, hogy ha gépre dugom.
Szóval adot egy működő telefon recovery mód nélkül. amire igen csak nagy szükségem lenne, mert másik romot szeretnék, de nem az ota-sat. Sajnos root explorerrel sem megy, mert hiába csinálok bármit, nem enged új romot feltenni, mert kiírja h custom rom kell, de az megy ugye nincs. Na most mi legyen?! -
syryus
tag
ééés: még ezt is kiírja: curently installed recovery unrecognised.. pedig ezt tettem fel:
"recovery-clockwork-4.0.1.5-ot990.img" -
syryus
tag
PLS HELP!
Power + fel nincs zöld droid, fekete kép és soft bombok világítanak
Power + le, ugyan ez a probléma.
mit tudok tenni, hogy újra elérjem a recovery menüt? illetve letölthető e a 2.2.2 telenoros FW? -
syryus
tag
Világ vs én - 0:1
125. Akku kibe és recovery megtette a hatását.... újra van élet a kicsikében. Várom a 4 órát meg az otut meg a 2.3-am és csak valami jó kis független rom kellene -
syryus
tag
100% volt amikor nekiálltam. Van olyan h feket halál?
És a soft gombok világítanak
-
syryus
tag
A gond, hogy be sem kapcsol. Power+fel/le nem müködik. Van e mód az életrekeltésre? Sd-ott a 2.2.2es rom, de mivel nem érem el, újrahúzni sem tudom.
-
syryus
tag
Most ott tartok. H no recovery és kb semmire nem reagál:s
Javaslat? -
syryus
tag
sikerült a root. most már csak az ota nem megy... 13%-ál kiírja h Network error, Remote server does not response. Please try later, sorry for error.
Ezek szerint az alcatel a ludas? vagy én tolta el valamit?! -
syryus
tag
Hello. Telepítettem egy gyári 2.2.2 es romot, és most nem megy se a root se a otu. kérdés:
Hol találok 2.2.2 telenoros romot? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megújult a PROHARDVER!
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest