- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypher7
tag
válasz
Cypher7 #12773 üzenetére
Még annyi az előző dologhoz, hogy még az itt korábban linkelt Skype verzióval sem akar működni a videó chat. Ráadásul még a beállítások között sem találtam azt meg ahol ki lehet választani az előlapi kamerát. Érdekes, na mind1 látom ebben a témában nem jártas senki...
Azért ha valaki tud köszi a segítséget!
Üdv!
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Gardoni #12789 üzenetére
Nálam viszont most azt csinálja, hogy nem frissül le a Play 3.5.15-ösre, hanem megrekedt a 3.4.7-nél, mondjuk nem zavar, mert ebben még a régi, jó kis saját alkalmazásos oldal van ahol látom az összes telepített programot.
Amúgy (csak kíváncsiságképpen vagy ha mégis lenne valami gondom ezzel a Play-el) hogyan lehet frissíteni a Play-t vagy az csak magától frissül? -
qltsar
veterán
-
Gardoni
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #12774 üzenetére
be
visszatudta csinálni 3.5.7-es verzióra, de sztem a napokban úgy is frissíti magát 3.5.15-re mert az android 2.3tól elérhető, és nekem már ugye az van
-
istvan47
senior tag
válasz
lacix76 #12787 üzenetére
Szia!
Én nem tudok véleményt mondani mert nem használom a Romot
De szerintem még senki nem tud véleményt nyilvánítania megjelenést követően el kell telnie pár napnak,de ha nincs türelmed kivárni telepítsd és majd meglátod
attól hogy folyamatosan kérdezednem tudsz meg többet
-
lacix76
őstag
Valami vélemény valakinek az ME 1.3-ról? Mégcsak most fogok eljutni odáig ,hogy kipróbáljam.Tényleg az akkuidőröl lehet tudni már valamit?
-
jaxer
tag
Ha valaki esetleg használja közületek a dsixda Android Kitchen-t, illetve csak alkalmazásokat szeretne magyarítani, akkor azoknak itt van egy kis érdekesség...
Ma reggel készültem el vele, úgyhogy még teljesen friss. Ha valaki aki jobban tud angolul mint én elkészítenéa blogon lévő szöveg alapján az angol változatot, azt nagyon megköszönném, publikálni akarom ugyanis az xda-developers-en
-
Malacy
tag
A tárcsázó is beakadt sajnos.
-
lacix76
őstag
Nekem gyári rootolt van fenn azzal is elértem 1066-ot
Ja mégegyszer megkérdezem.Tapasztalt valaki beragadó appot az ME 1.3-nál? -
jopont
senior tag
válasz
istvan47 #12770 üzenetére
Ez nekem alapból 1064 körül volt az ME 1.3-ban, ha jól emlékszem. Hogy a script beépítéssel jóval nagyobb érték érhető el, az miről szól? Valóban gyorsul is a telefon és a script optimalizálja a hardvert esetleg, vagy csak simán átveri a quadrantot? Mert akkor mi értelme?
-
lacix76
őstag
Az ME 1.3-al megszüntek a beragadò appok?
-
Cypher7
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy a telefonon már a 2.3.4-es android verzió fut, amiben ugye már hivatalosan is támogatják az előlapi kamerát és a videó és hang csevegést a google talk programban. Viszont továbbra sem érhető el sem ebben sem más videó hívásra képes alkalmazásban ez a funkció.
Lehetséges, hogy be kell még állítani rajta vmit?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv!
-
Gardoni
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #12765 üzenetére
én követtem a leírást a linkednél amit betettél
-
Nenősüljmeg!
tag
vajon miért van az, hogy a telenoros mobilnetem whatismyip szerint izlandi ip?
-
sonaj888
tag
válasz
qltsar #12766 üzenetére
A beállításokbol állítom az értesítési hangoknál. Azt is kiprobáltam hogy az sd-ről letöröltem a media mappát nehogy az legyen a probléma. Az előző verzional az oldringet játszotta bármit állítottam, most meg ahogy már irtam a cupot. Érdekes de ha rádugom a gépre a telefont vagy e-mal-t kapok, a beállított hangon jelez.
Ok. Megvan! Az üzeneteknél kellett beállítani.
Köszi a segítséget Malacy -
qltsar
veterán
válasz
sonaj888 #12764 üzenetére
hát ez érdekes anomália, direkt nem bántottam semmit a csengőhang kezelésnél, azok az értékek vannak a ROM-omban amiket a telenor megadott. teljesen előről kezdtem el a ROM építést amikor nekiálltam a v1.3-nak, egy tegnap előtt letöltött OTU-s upgrade után.
Nem értem mi lehet a probléma, hogy állítod be a csengőhangot? 3rd party appal, vagy a beállításokból?
Ha nem próbáltad külső alkalmazással tegyél egy próbát.
-
sonaj888
tag
Megjavult a telefonkönyvem. Letöröltem a névjegyeket és ujra importáltam. Most már lehet a kedvencekhez rakni. Egyedül az sms hang nem az amit beállitok, bármelyikre állitom a "cup" -al jelezz mikor sms-t kapok. Érdekes e-mailnál a beállított hangon jelez.
-
Gardoni
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #12762 üzenetére
ja nekem is ez volt, tegnap este mentem fel és amikor frissítettem egykét appot akkor még mutatta a gyáriakat is ahogy eddig, kiléptem és visszamentem 10 perc múlva akkor már nem mutatta
kicsit meg is változott külsőleg a updater, meg a kiírásai is! szal azóta nekem se mutogatja XD
-
vigyori78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #12760 üzenetére
Nálam tökéletesen megy a Play most töltöttem újra mindent.
Nálam tegnap rosszalkodott. -
qltsar
veterán
válasz
Nenősüljmeg! #12755 üzenetére
Tapasztalataim alapján 25-30 MB szabad területet egészséges hagyni a custpackon.
Én úgy csinálom a helyelosztást, hogy azokat a programokat amik elindulnak a rendszerbetöltéskor a telefonon hagyom (widgetek, launcher, böngésző, zenelejátszó, rendszertweaker programok) a többit (játékok, navigáció, egyéb nagyobb programok) pedig áthelyezem az ext-re Link2SD segítségével.Figyelj rá, hogy mindent linkeljen át, de ha a maximális sebességet szeretnéd elérni, akkor csak a dex-eket helyezd át, így csak a dalvik-cache lesz az sd-n, a többi viszont a /data-ról fut.
-
Nenősüljmeg!
tag
válasz
qltsar #12753 üzenetére
na. most lettem kész. felraktam, visszapakoltam. egy újraindításnál nem ismerte fel az sd-t, de amúgy minden király eddig. éjjel majd alszik a töltőn aztán meglátjuk meddig bírja.
jó a notification bar is
1000 köszönet...
nekem nincs particionálva az sd, és megnéztem ezzel a progival a custpckot és szinte teljesen tele van máris. mit kell tennem? -
Gardoni
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #12752 üzenetére
nem, nálam ugyan ez a helyzet
-
qltsar
veterán
Ezzel a programmal könnyen nyomon tudjátök követni a custpack partició telítettségét: [link]
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #12739 üzenetére
Akkor csak nálam szart be a Play?
-
sonaj888
tag
A patch müködik.Köszönöm.
-
qltsar
veterán
válasz
sonaj888 #12743 üzenetére
várjuk meg a többieket, hogy megpróbálják, viszont nem nyúltam hozzá az apk-jához a telefonkönyvnek, úgyhogy azzal nem kellene, hogy baj legyen.
névjegyzék a SIM-ről, vagy a gmail-ről lett szinkronizálva? nekem gmail-ről, és tudok a kedvencekhez adni, bár bevallom őszintén, a gyári tárcsázót/telefonkönyvet soha nem használtam még, mindig go dialer ex-et használok ha van rá mód.
-
sonaj888
tag
Egy észrevétel: A telefonkönyvben hiába jelölöm be a csillagot, nem teszi a kedvencek közé.
-
qltsar
veterán
Változtatások:
- Notification bar magyar feliratok fixálva
Telepítése a megszokott módon ClockworkMod Recoveryből történik.
-
///Krisz\\\
senior tag
Nálatok is brillírozik a Play?
Ma lefrissítettem a telót és hát ugye frissíteném az alkalmazásokat Play-ből, erre mit látok, a saját alkalmazásaimban nincsenek benne a gyárilag telepített programok, hanem csak azok vannak ott amiket én raktam föl a Play-ből. Mondom no problem, majd megkeresem azt a pár programot kézzel, meg is találom viszont nem engedi frissíteni és kidob egy üzenetet:
"Hiba
Rendelése folyamatban van, a tétel néhány percen belül elérhető lesz."
és csak OK-ra lehet nyomni, majd kiírja, hogy Letöltés megkezdése... és ezt bámulom már mióta.
WTF?! -
qltsar
veterán
válasz
jopont #12731 üzenetére
ohhh...na nem csak az maradt...csak azt nem értem, hogy miért, ugyanis az egész le lett fordítva...
persze amikor teszteltem nem volt semmi értesítés amit lehetett volna törölni...
<string name="app_label">Állapotsáv</string>
<string name="status_bar_clear_all_button">Törlés</string>
<string name="status_bar_no_notifications_title">Nincsenek értesítések</string>
<string name="status_bar_ongoing_events_title">Folyamatban</string>
<string name="status_bar_latest_events_title">Értesítések</string> -
Nenősüljmeg!
tag
köszi a válaszokat.
-
lacix76
őstag
válasz
Nenősüljmeg! #12732 üzenetére
A beállításokban be kell kapcsolni az opera link gombot,vagyis az egyfolytában be kell,hogy legyen kapcsolva igy ha újratelepíted csak bekapcsolod és megadod a felhasználóneved és a jelszavad és minden bejön ugyanúgy mint legutóbb.
Amúgy beregisztráltál már az opera honlapján?
Kiadták az opera mini 7-et is ami nem csak 9 gyorsindítót képes menteni hanem jóval többet. -
qltsar
veterán
Lehet tesztelni:
Fontosabb jellemzők:
- Root
- Magyar nyelv (Alcatelizált)
- Notification Power Menü
- init.d scriptek támogatása
- Még több build.prop tweak
- dalvik-cache a custpackra helyezve
- Egyedi OnDemand processzorskálázás a (remélhetőleg) nagyobb akkuteljesítmény érdeklében
- Billentyűfények kikapcsolva energiatakarékossági szempontból
- Rendszeralkalmazások frissítveTelepítés:
- Letöltöd a zip file-t
- Kicsomagolod egy tetszőleges helyre a becsomagolt mappával együtt
- Megbizonyosodsz, hogy a telefonod driverei megfelelően felvannak telepítve az általad használt operációs rendszerre
- Engedélyezed az USB Hibakeresést
- install.bat-tal indítod a telepítőt
- Sikeres telepítés után a készülék automatikusan újraindul, és pár perc múlva betölt a kész rendszerMINDEN FELHASZNÁLÓI ADAT TÖRLŐDIK A KÉSZÜLÉKRŐL!
A csengőhang probléma nálam nem áll fenn, remélem, hogy nálatok sem keverednek össze a dolgok.
Azt tapasztaltam, hogy néha bezavar a telefonnak az, ha az SD kártyán is van media mappa.
A csengőhangokat továbbra is OGG formátumban, az előzőekben említettek alapján a hozzáadott ID3Tag-gel ajánlatos használni./A készülékben okozott esetleges károkért felelősséget nem vállalok! /
-
qltsar
veterán
éééééééééééés működnek a scriptek, valamint ismét egy újabb tanulság:
a scripteket sem lehet úgy futtatni a telenoros ROM-on, ahogy gulyuk az övén oldotta meg...
yeah....
-
Cypher7
tag
Sziasztok!
Pont került a szoftverfrissítés végére, végül is az lett a vége, hogy felraktak egy Telenoros 2.3.4-as szoftvert és egy feloldó kóddal függetlenítették. Persze ez három hétbe telt amíg kiverték a nagy Alcatelből a kódot. Nem igazán ügyfél barátok, na mind1... Viszont most, hogy a telefon már használható nem Telenoros kártyával is, viszont mivel a mobilinternet beállításai különböznek a szolgálataiknál, ezért most nem érjük el ezt a szolgáltatást rajta. A kérésem az lenne, hogy hol lehet változtatni ezeket a beállításokat a telefonon? Vagy valahogy felismertetni vele?
Köszi!
Üdv!
-
qltsar
veterán
beleraktam néhány scriptet a ROM-ba, és most bootol szépen, kíváncsi vagyok a quadrant-ra
akkor fogok pofára esni, ha azért bootol mert egyik sem megy
-
qltsar
veterán
válasz
maroskah #12708 üzenetére
nem, én a keveredések és félreértések miatt maradok az image-es telepítésnél. (igazából ez csak nekem több macera...
viszont így legalább nem tudjátok "elrontani" a ROM-ot azzal, hogy belenyúltok a zip-be, és beleraktok - kivesztek valamit amit nem kellene
@istvan47: egyenlőre ezt még nemtudom...nemtudom meddig lesz ma fent guyluk, szeretném a scriptes megoldást az enyémben is megcsinálni, viszont valamiért nem bootol be a telefon ha indítom a script-eket busybox-szal, pár perce elküldtem gulyuknak, hogy nézzen rá, mert a mi boot.img-ünk más mint az övék (miért is lenne csak egyfajta...(Alcatel
)
-
qltsar
veterán
1.3-ban ez lett a végleges framework:
-
maroskah
aktív tag
üdv!
Felraktam a marina life 5.1es verzióját és a Market semmit nem tölt le, mert valami errort ír
valaki nem tudja mi lehet a gond??ezt írja: Error progressing purchase .
-
Nenősüljmeg!
tag
azt szeretném megtudni,hogy hogyan lehet opera mini elmentett jelszavakat és kedvenc oldalakat menteni. ha ugye esetleg új ROM kerül a telefonra ne vesszenek el.
-
rolmillione
tag
válasz
maroskah #12701 üzenetére
Az 5.1-es is töröl mindent.
2-3 hete feszt ROM csereberélek, minden alkalommal van dalvick ürítés és battery calibráció. Az első lemerítés mindíg úgy 30 órát is kibír nyomkodva telefonálva netezve. A következő lemerítés meg álltó helyben (net minden nélkül éjszaka, mikor hozzá se tudok nyúlni) 8-9 óra alatt lemerül. Ilyenkor mindíg elkeseredek és ROM-ot cserélek. Most legyek türelmesebb és a 4-5-dik töltés-merítési ciklusnál beáll egy normál 24 órás időtartamra a lemerülés? Ha igen ez miért van? Ha az akksi kibír fizikailag 30 órát, akkor máskor (szoftveres baromság miatt gondolom) miért csak 9 órát bír?
-
maroskah
aktív tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy a Marina lite 5 van fent nekem és, hogy feltegyem az 5.1es verziót ahhoz az egészet újra kell tenni vagy csak egy patch és megmaradnak a cuccaim??
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megújult a PROHARDVER!
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- További aktív témák...
Állásajánlatok