Új hozzászólás Aktív témák
-
jaxer
tag
Ha valaki esetleg használja közületek a dsixda Android Kitchen-t, illetve csak alkalmazásokat szeretne magyarítani, akkor azoknak itt van egy kis érdekesség...
Ma reggel készültem el vele, úgyhogy még teljesen friss. Ha valaki aki jobban tud angolul mint én elkészítenéa blogon lévő szöveg alapján az angol változatot, azt nagyon megköszönném, publikálni akarom ugyanis az xda-developers-en
-
jaxer
tag
válasz
Nenősüljmeg! #10151 üzenetére
Időközben belenéztem a ROM-ba. Azért nem tudod, mert a hosts fájlal le van tiltva a reklám, és valószínűleg ez nem tetszik neki.
Pár furcsaság: a build.prop-nak a system.img-ben lenne a helye, helyette csak symlink. Ha már rom-ot piszkálunk célszerű a szolgáltatós marhaságokat is kiszedni. Ezt is a Telenortól örököltétek..
A másik ami szemet szúrt, hogy még Amend formátumu update-scriptet használ, pedig a Gingerbread már az új, Edify formátumu updater-binary, updater-script párost használná... fura.
Kérdés: Miért nem flash-elhető változatban készítetted el? Most nincs türelmem (éjjel 11) mélyebben belemerülni, de holnap tüzetesebben is átnézem. -
jaxer
tag
Akinek aksi gondja van a Minimal Rommal:
Azért kajálja az aksit, mert a proci folyamatosoan pörög, illetve wifi, bluetooth be van kapcsolva. Ha nem a bekapcsolt wifi ill bluetooth a ludas, akkor ps-el illetve a top-al nézzétek meg milyen processzek futnak és mennyire pörgetik a procit. Ez lehet a kiindulási alap. Látatlanba nem tudok többet mondani, egyrészt nincs ilyen telóm, csak az egyik ismerősömnek, másrészt még csak most töltöm le, hogy az ismerős kérésére belenézzek és hátha megtalálom a hibák okát. Ha valaki a ps illetve a top kimenetelét beírná a fórumra, abból kiindulva talán többet is tudok mondani. -
jaxer
tag
válasz
admin4911 #10102 üzenetére
Igaz, ehhez OC kernel kell. Nekem Huawei-em van, ahhoz a Huawei oldaláról le lehet tölteni a kernel forrását. "Kis" utánajárással pedig meg lehet találni az OC-hez szükséges patch-eket. Az én telómon, most 806Mhz-re húzható kernel fut stabilan. (Saját ROM) Nézzetek szét az Alcatel oldalán, hátha onnan letölthető a kernel forrás. Van azonban egy rossz hírem: Mégpedig itt a mobilarénán azt írták, hogy 7227-es proci van a telóban. Ha valóban az van, annak az már nem igen húzható tovább. Igaz az én telómról is azt írták, hogy 7227-es proci van benne, valójában azonban 7627-es. Ami elvileg 1Ghz-ig húzható. 806-al még biztonságosan megy, Igaz kicsit meg is nőtt az étvágya, de még elviselhetően...
azon felül azonban már nagyon instabil, így ki is szedtem a kernelből az ennél magasabb frekiket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest