Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Hoppá, elbeszélünk egymás mellett. Egy telefon számomra két módon jó:
1, specre. Ott a leírás, mi van benne, ki lehet próbálni stb.
2, megbízhatóság. Mikor megy tönkre, mennyit kell babusgatni (restartolgatni), egyáltalán hogy működik az évek alatt.Nos, én a második pontról beszéltem. Az első az ízlés kérdése, a második már nem lehet az.
-
janeszgol
félisten
válasz
Lincoln6echo #28 üzenetére
Én csípem az Alcatelt. Tartósabbak a telóik, mint az átlag. Ugye van az a minőség, ami a specifikációban van (és amit látsz bekapcsolásnál), meg van az a minőség, ami évek múltán derül ki (szoftver, élettartam).
Utóbbiban nálam jelesre vizsgázott az Alcatel, az előbbi pedig tervezhető (vagy megveszed vagy nem, de ismered, mit kapsz).
Sok Vodafone Smart terméket az Alcatel adott.Azt tudom, hogy anno az OT-995, Pop S9 bajos volt.
-
janeszgol
félisten
válasz
kalmanahos #2 üzenetére
Vagy aki ismeri a márkát, és tudja mit várhat tőle. Bár a cikkben szereplőt nem venném meg, csak ha nem lenne jobb, és olcsón kéne valami.
-
janeszgol
félisten
A Honor 8a pariban lehet vele. Amúgy nem rossz, nekem a képek is tetszenek (hozzák a létminimumot), a videó az tré. A kijelzőért jár a piros!
Tetszenek azona panelek, amiket az Alcatel használ. Sokkal jobb minőségűek, mint bármelyik IPS-es LG.
A Nokia 3.2 az természetesen kuka ezek fényében. A Galaxy A10 csak a memórián bukik el. Ha alkot valamit a gyártó, hogy kényelmesebb legyen a napi használata, akkor ajánlott is lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Lightyear - befektetési app
- Gitáros topic
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest