Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
A hosts fájlban való átirányítgatás lassítja a hálózatot, ha nagy lesz a lista. De végülis elfogadható, de nekem nem volt bajom a chromeos abpvel sem.
"Ezek a sorolt dolgok amúgy komolyan... ha nektek ezekre van szükségetek, akkor miért nézegetitek a Chromeot folyamatosan? Nyilvánvaló, hogy nem ti vagytok a célközönsége."
Ettől még lehetek rá kiváncsi, hogy mennyit fejlődött? Megengeded?
Amúgy ezek nem akkora problémák, maximum a letöltéskezelő az, ami borzalom.
De én is kérdeznék valamit: Ha ennyire utáljátok az Operát és szerintetek a legszarabb böngésző, akkor mit kerestek egy Operás hírnél? Én sem írom be egy Chromeos hír topicjába, hogy már megint nem fejlődött semmit csak 10%-kal gyorsabb lett és befoltoztak két biztonsági rést.
Amúgy szerintem a Chrome elég gyors már, rágyúrhatnának a funkciókra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 Mario Kart, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Corsair RM850x - 850W - 80PLUS Gold - Full modularási használt tápegység
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest