- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- UHD filmek lejátszása
- 3D nyomtatás
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fairplays
aktív tag
Azért a cikkben leírtak nem teljesen állnak helyt, mert konkrétan, ezeken az utcákon játszodik a játék egy része... Szóval szó sincs arról hogy feleslegesen dolgozták volna ki, csak épp este járunk itt.... (közben látom hogy egy korábbi hozzászóló is reagált ezzel kapcsoaltban...)
-
LLKobe
veterán
válasz
Johnny Cage #17 üzenetére
Inkább pü.
-
ch003067
addikt
Szép lett, de biztos nem véletlenül van ez megcsinálva ennyire.
-
wikings2
őstag
Tényleg nagyon szép lett.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Johnny Cage #17 üzenetére
QR kód?
ui.: alkonyzónát nézted?
-
Johnny Cage
addikt
ha bejön stephen king nem annyira sikeres (értsd: lejött a drogokról) korszakának munkássága (a legtöbbet talán a dreamcatcher-ből merítettek) és/vagy láttad carpenter in the mouth of madness című (talán utolsó jó) filmjét, akkor érdemes végignyomni. a reflexiókat imádtam (shining, twin peaks, twilight zone) és van benne egy burkolt, de pimasz kiszólás a microsoft-nak, ami azért sokat elárul arról, hogy korábban miért (ki miatt) nem jött ki a játék PC-re.. már ha ez eddig titok volt
-
nrgia
őstag
Valóban szép és valóban steril .
-
Silenzio
addikt
Nekem valahogy nem jön be. Kövezzetek meg, de az Afterfall jobban tetszik. Gyorsabb a motor, és valahogy hangulatosabb. Az Alan Wake-en látszik a Stalker fless, hogy egy baromi régi motort pofoztak fel erre a szintre. Ehh. Az U3 sem mai darab, mégis organikusabb egy kicsit a végeredmény. persze ettől még jó a játék, nem is értem, miért nem ezzel játszom. Talán javíthatatlan szlávjáték-b*zi vagyok, azért nyomulok a lengyel sci-fi horrorral.
-
Johnny Cage
addikt
amúgy a videón látható helyszínek nagy része szerepel a játékban: [link] (kb. 1 perctől)
-
Johnny Cage
addikt
szerintem ez a játék sosem indult sandbox-nak, legalábbis én nem éreztem hiányát (közben megnéztem a wikipedia-n, tényleg annak indult). mindig az a bajom a sandbox játékokkal, hogy egy darabig móka a felfedezés, de egy idő után monotonná és unalmassá válik. a legtöbb ilyen játékban nincs sok értelme visszamenni kétszer ugyanarra a helyre, mert az épületek és a környezet nagy része csak díszlet. a Skyrim-el is ez a baj, hogy hiányzik a feszesre szabott cselekmény, pedig több száz órát (!) beleöltem már abba a játékba, mert amúgy zseniális, de egyszerűen ez a sandbox játékok rákfenéje. ezért aztán örülök hogy vannak még ilyen lineáris, történetvezetésre koncentráló játékok. sokkal rövidebb és nincs igazán szabadság, de sokkal feszesebb az egész. a sok utalás és önreflexiók meg zseniálisak, felismerhetők, jókor jó helyen vannak. jó kis játék volt, kellemes meglepetés -
-
LLKobe
veterán
Én ennél a résznél tettem le a hajam FullHD-ben, max grafikán...
-
dredbiro
senior tag
Szép és kidolgozott,amikor kiment a vízhez,ott kerestem az állam
-
johni86
tag
Ezt talán egy későbbi dlc ben tartogatják, vagy nem?
-
LÁZ
addikt
sztem ki fogom próbálni, ha a végére értem..
szerk. hoppáá, ez volt a senior hsz-em, jippii
-
Mr.Csizmás
titán
pszichológiai thrillerjáték
ez valszeg pszicho-thriller akart lenni, ha műfaj. ha nem, akkor nemszóltam.
-
nem úgy volt, hogy Bright Fallsban játszódik?
-
Apika
addikt
Nagyon szép lett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hálózati / IP kamera
- Zyxel NAS326
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- UHD filmek lejátszása
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest