- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KőkorSzaki
tag
Nekem az akvárium+számítógép műfaj nagyon tetszene, de ez a greenaqua-s megoldás annyira nem jött be. Nagy munka nyilván, le a kalappal, és hát beszélni mindig könnyebb, mint megcsinálni, stb., csak olyan benyomásom van, hogy elrejtettünk egy gépet, és kész. Azért ehhez nem kell semmi trükk, beteszem az akvárium állványba a miniitx konfigot, kb. ugyanaz az eredmény, egy ilyen akvárium pedig tipikusan a fal mellett van, nem látsz be mögé. Az aljzatot is sikerült felpakolni az akvárium feléig (nyilván zavarta a greenaqua-s srácokat a beépített ketyere...), meg ők inkább a növényekben ill. a low-technek látszó akváriumokban jók. Én meg el tudtam volna képzelni ugyanilyen indulással egy minimális aljzattal megoldott, nem a növényekre kihegyezett, de látványosan high-tech (szűrős, fűtős (!), még látványosabban-színesebben LED világítós) valamit. Esetleg diszkoszokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest