Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Corleone33 #30 üzenetére
A Freedom Force mindkét része nagyon jó volt a maga idejében, de ezek ma már muzeális darabok, helyén kell kezelni őket.
-
törölt tag
válasz
Corleone33 #30 üzenetére
A Freedom Force mindkét része jó.
-
errorcode06
őstag
válasz
Corleone33 #30 üzenetére
Én azért behúztam a BL, Battleborn, SO:TL, C5 miatt.
A Többit meg odaadom valakinek.
-
Corleone33
senior tag
megjöttek a bónuszok, szokás szerint jó szar játékok lettek:
Freedom Force
Freedom Force vs. the Third Reich
The Bureau: XCOM Declassified
Railroad Tycoon 3ez mennyire felesleges volt részükről
-
Corleone33
senior tag
eddigi tipjeim alapján, szigorúan azt nézve hogy milyen játékokat publikáltak és hogy mik vannak a bundle-ben
Talán lehet: X-com declassified, Bioshock Infinity vagy akár Bioshock 2/1 (ez mondjuk annyiban esélytelen hogy jön ezeknek a remastered változata hamarosan), BL
re-Sequel DLC, Civ 3, Civ 4, Xcom Enemy Within
Viszonylag esélytelen de sanszos: vmelyik WWE játékuk
Megvan rá az esély: X-Com: Enemy Unknown , Sid Meier Pirates!, régi x-com játékok
??: régi Borderlands-ek bármelyike, DNF DLC
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Stauffenberg #27 üzenetére
Nem először amúgy, többször összekevertem már a kettőt. A logójuk egy betű, és ugyanaz a szám.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Fitzgerald #26 üzenetére
Erősen benézted a Take-Two és 2K Games közti különbséget.
-
Fitzgerald
veterán
L.A. Noire lesz az egyik szerintem. A másik nemtom mi, de biztos nem a GTA V.
-
scdlsc
senior tag
válasz
Corleone33 #23 üzenetére
Borderlands + Borderlands 2
És akkor veszem is meg a full csomagot.
-
Corleone33
senior tag
válasz
Fitzgerald #9 üzenetére
Civ 5-el csak annyi baj van hogy semmi dlc-t nem adnak hozzá, anélkül pedig állítólag nem annyira jó a játék
-
Corleone33
senior tag
tippek hogy mik lesznek a bonusz játékok?
én személy szerint Borderlands 1/2-ben, esetleg X-Com kiegészítőben reménykedem
-
Hiroshi87
csendes tag
Ha most venném meg a packot, akkor a jövőhéten érkező pár játék már nem kerülne be a csomagba? mindenképpen érdemes ilyenkor megvárni a jövőhetet?
-
Agyzuzo
addikt
A greenmangaming.com-on most a legolcsóbb talán, 22 font körül a deluxe változat, a sima 16 valamennyi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Humble Store-ban 40% kedvezménnyel vehető meg. Alapból 50 euró, a kedvezménnyel ha jól számolom 30 euró lesz.
-
Louro
őstag
X-Com2 hogyan olcsóbb és mennyi lenne a vége? Ha lemegy 10k alá az ára, elgondolkodom rajta.
-
scdlsc
senior tag
válasz
Stauffenberg #12 üzenetére
Az a teljes (20 dolláros) csomagban volt. Szerintem életem legjobb vétele volt.
[link] -
scdlsc
senior tag
2014-ben volt egy nagyon jó 2K bundle.
Ezek voltak benne:
BioShock
BioShock 2
BioShock Infinite
The Bureau: XCOM Declassified
The Darkness II
Mafia II
Spec Ops: The Line
XCOM: Enemy Unknown
X-COM: Apocalypse
X-COM: Enforcer
X-COM: Interceptor
X-COM: Terror from the Deep
X-COM: UFO DefenseÉn pl. akkor játszottam először a BioShock-al. Sokkolt, akkora élmény volt!
-
konikan
aktív tag
Battleborn és a Borderland annyira nem érdekel, a közepes pakkból a Civ V már megvan, mindenesetre, az egydodós csomagra beruháztam, úgy halottam, hogy a Spec Ops-nak jó a sztorija.
Úgy néz ki az Overwatch kiütött minden hasonló MOBA-t.
-
Fitzgerald
veterán
Civ V, Mafia II, Borderlands Pre-Sequel nem rossz ennyiért.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én is kihagyom. A Civilization V és a Maffia II amik ebből érnek valamit, de mindkettő megvan, ráadásul mindkettő ingyen (pár éve a Golden Joystiq Awards szavazáson résztvevők ingyen kapták ajándékba mindkettőt). The Darkness II már volt bundle-ben, onnan van meg (de még egyszer sem indítottam el).
A Battleborn esetében meg nem jó ómen, hogy ennyire rövid idő alatt így kiszórják akciósan. Nem mehet valami jól a szekér.
Talán beszállok a közepes csomagba ha frissítik és valami rendes cím jön.
-
daninet
veterán
Szerintem ez egy kifejezetten gyenge bundle teljesen mindegy mennyi pénzért. Talán a Civ V az egyedüli, de a IV-hez képest az is egy leegyszerűsített casual game.
-
-
errorcode06
őstag
Én megvárom még mit csapna hozzá aztán megveszem. Ha csak a presequelt nézem nekem már megéri.
-
GeryFlash
veterán
15 dollár a Batllebornért, ami most jött, szerintem mindent elárul a játék sikerességéről.
-
Agyzuzo
addikt
Nem kötelező beaktiválni, külön Steam kulcsokat ad.
Off: mai napig nem értem, miért köpködnek ennyien a DNF-re. Oké, nem egy korszakalkotó cucc, de a maga nemében egész szórakoztató lett szerintem. Túl magasak voltak az elvárások, csak ezért bukott el, B-kategóriában igen jónak számít.
-
Béééla
őstag
Értem hogy a Waifu Fortress erősen kiszolgálja a félkazuár játékosokat, de hogy néhány hónappal a megjelenés után a Battleborn röpke 15$-ért már megvehető, erősen kongatja a vészharangot.
Azon felül Duke Nukem Forever, nem akarnám égetni magam azzal, hogy a könyvtáramban van, pedig a Shower with your dad simulator is megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Még közel két hétig érhető el a több játékot tartalmazó csomag, a bevételek egy része pedig ismét karitatív célokat támogat.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Projektor topic
- Nyaralás topik
- sziku69: Szólánc.
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest