- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Én sem szimpatizálok a cloud-al, de míg csak a játékok kerülnek ki, az nem baj... sőt, ha jól értem, ez meg is oldaná a Linux egyik fő problémáját (egyben viszont meg is szűnik az OS szerepe, ha jól értem) és egyben a játékfejlesztők warez problémáira is orvoslást jelentene. Arról nem is beszélve, hogy így a fejlődés sem áll majd meg 2014 után sem.
Az már más kérdés, hogy ezt milyen formában kell majd finanszírozni... Mert gondolom nem ingyen lesz. A havidíjért meg nem vagyok különösebben oda.
(#17) schawo: Ha kicsit a jövőbe tekintünk, akkor nem biztos, hogy annyira korlátolt vélemény... Nem valószínű, hogy a cloud ott meg fog állni, hogy a játékok számításigényét egy szuperszámítógéppel ki lehet majd elégíteni. Valószínű, hogy a későbbiekben az összes program ki fog kerülni, az OS végleg törlődik a userek gépéről (felkerül helyette egy egyszerű klien), utána lassan a tárhely is kikerül a gépekről, mert ugye, ha ellopják/eltűnik/elromlik, az adataid sértetlenek maradnak... Lehet ezt még tovább is gondolni.
A cloud ésszerű és környezettudatos technológiai irány, de attól még a a PC, mint fogalom, elfog miatta tűnni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Battlefield 6
- Magisk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB eladó/ beszámolok
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest