Hirdetés

2018. december 14., péntek

Hozzászólások

(#1) GIJoe


GIJoe
(PH! addikt)

Amilyen príma a Win10 mostanában, ezzel is csak hogy is mondjam, mi fogunk lenni a másik végén, ez tisztán előre látszik...

(#2) E.Kaufmann válasza GIJoe (#1) üzenetére


E.Kaufmann
(őstag)

Nekem az insiderekkel sincs nagy bajom. Had fejlesszenek. Inkább csak ezt a modern apposdit kellene nagyon átgondolni, de Win32-es programokkal nekem semmi gondom Win10 alatt.

(#3) GodGamer5 válasza GIJoe (#1) üzenetére


GodGamer5
(senior tag)

Nekem kezdetektől semmi problémám a win10-el. Ha valami elcsesződik és nagy a baj akkor meg jöhet a reinstall oszt ennyi. :)

[ Szerkesztve ]

"Az emberek azt hiszik, hogy az optimalizacio egy olyan dolog, hogy a kocka felkel, haromszor raver a monitorra fallosszal, es bumm, egy mosogepen is 120fps-el fut realtime a reszecskeszimulacio szepen animalva, ezek a barmok meg inkabb szuperszámitogepekkel szopnak..."

(#4) E.Kaufmann válasza GodGamer5 (#3) üzenetére


E.Kaufmann
(őstag)

Az a jó, hogy reinstall se nagyon kell, ott van a gyári alaphelyzetre állítás, bár igaz, az se mindig segít, de sokszor jól jött, bár főleg csak sebességgondok orvoslására.

(#5) ddekany


ddekany
(PH! kedvence)

Ha ez elterjed, valószínűleg megfognak jelenni NNA-k (Neural Network Accelerator) nem csak mobil SoC-on, de az APU-kban is... Kérdés persze, hogy lesznek-e ütős alkalmazási területek, min felfut, és mik.

(#6) E.Kaufmann válasza ddekany (#5) üzenetére


E.Kaufmann
(őstag)

Nem lehet, hogy ezt a szerepet is egy idő után teljesen át/visszavesszi a GPU? Lehet, alapból nem túl hatékonyak a mai felépítésben, de nem lehet, hogy az nVidia útja lesz a nyerő, hogy kis pontosságú műveletekre is képes nagyobb sebességgel, már ha jól értettem annak idején?
Ugye volt itt a "fizika" gyorsító chip és kártya, aztán elkezdtek helyette kis nVidia-t használni, most meg már ez se kell.
Most biztos jól jön egy dedikált cucc, de később lehet már csak nyűg és nem dob annyit, mint egy erre is felkészített GPU(/CPU páros)

[ Szerkesztve ]

(#7) derive


derive
(senior tag)

Visszamennyé baszki!
Mar elore felek, milyen otvar tetulassu lesz. Valahogy nem bizok egy CUDNN szintu optimizacioban (GPU assembly), inkabb meg SSE se lesz hogy mehessen ARMon... Egyebkent valamiert nagy divatja van, hogy mindenki sajat ML APIt ir, aztan 90%at a kutya szem hasznalja.

[ Szerkesztve ]

(#8) ddekany válasza E.Kaufmann (#6) üzenetére


ddekany
(PH! kedvence)

Attól függ, mik lesznek a fontos alkalmazások. Mert vannak dolgok, aminél semmilyen teljesítmény nem feleslegesen sok (pl. grafika).

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.