- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- HP notebook topic
- Egérpad topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mogyesz
aktív tag
Lehet, hogy a fél M$ indiai, de ők otthon maradtak :-)
Ha gonosz akarnék lenni - végül is magas labdának tekinthetném, de nem tekintem -, vonhatnék párhuzamot a példám, a Te példád, és a Windows között, de nem teszem
Nem célom, és tényleg gonosz lenne...
Én is ismerek vérprofi - jó értelemben - indiai kollégát is.
Egyébként arra akartam kijukadni, amit Te mondtál, hogy nem csak nálunk ért sokmindenki mindenhez, hanem pl. indiában is...
-
mogyesz
aktív tag
csak ezt jobban ismerjük, látjuk, tapasztaljuk.
Az indiai kollégák sem jobbak, náluk is ért mindenki mindenhez, ma portás, holnap villanyszerelő, holnapután HR-es. Mindenhez van doksijuk! De ha a doksi nem jó valahol, megáll a tudományuk...
Legszebb emlékem az volt, amikor 3-as RHEL install doksit hozott magával, és 4-est installált. Bakker egész éjjel(!) ott ált a konzol előtt, és végtelen ciklusban kezdte újra, és újra... Semmi extra nem volt, csak maga az oprendszer, alapban... De egy képernyőkép nem egyezett a monitoron megjelenővel, és nem értette: biztos Ő rontotta el, és újra kezdte... Másnap reggel elmeséltük neki mi a baj, rá 2 napra hazamnet...
Pedig Ő IT-s kolléga volt... from India...
-
mogyesz
aktív tag
"ha visszaolvasod, látod, hogy csak "oda" megy a fikázás" - azért ha visszanézzük, találhatunk, igaz finomabb koreográfiával, mint viszont...
"vissza egy rossz szót sem mondtam"
Nem is rád értettem ám...
Figyu!
Ebben az országban van kb. 10 millió labdarúgó szakember is - ezt rég tudjuk -, és a válság kapcsán kiderült, hogy van 10 millió pénzügyi zsenink is. Miért pont a Windows-hoz, vagy a Linuxhoz ne értenének az emberek?szerk:
ui.: menjek, megváltoztassam az avatarom, nehogy egy áruló pingvines beszélget a windowsossal legyen belőle?? -
mogyesz
aktív tag
[I]"Valaki emléxik még, miről szól eredetileg ez a topic? Miért kell mindenből Linux vs. M$ vitának lennie?"
a cikk témája: "a linuksz lenyomhatja a windowst"[/I]
Bocs, lemaradt: Ha visszaolvasod szinte csak fikázás megy oda-vissza, és nem igazán a téma mentén... Mi a szar a Linuxban, mi a szar a Vistában, biztos szar a géped, etc...
-
mogyesz
aktív tag
De a hozzászólások nagyrésze szvsz flame.
Az értelmes vita ok, de itt mindkét oldalról vannak, akik a saját igazukat nyomják, meg sem próbálják megérteni a másikat...
Mi ~70-30%-ban Linux - Windows szervereket, 95-5%-ban Win - Lin desktopokat üzemeltetünk, mindkét oldalnak vannak előnyei, vannak hátrányai, mégsem szidom egyiket sem.
Office 97(!) licenszünk volt, de frissítéskor OOO került fel. Megszokták a userek is...szvsz az eeepc - netbook kategóriába, legalábbis amire kitalálták, bőven elég a Linux.
Kollégának is XP kellett rá - 901-esAsus - és pont tegnap hívott, h nincs szinte semmi rajta, mégis elfogyott már szinte a c:\-n a hely. (SZVSZ windows frissítések miatt) Megoldás: írtam neki, hogyan tudja a program filest áttenni D-re. (Particionálni nem lehet, egy 4 és egy 16G-s SSD van benne, a 16-os jóval lassabb, így arra nem érdemes oprendszert rakni.) Mint a fentiekből is látszik, eredetileg Linux-os volt, de Ő nem ért hozzá, és nincs kedve megtanulni... Röhej az, hogy VPN-en bejelentkezik a céghez, és RDPn Wint használ... Ehhez minek XP, nem tudom, de nem vitázok. Ha nem akarja, nem kell, nem erőszak a Linux...)A notimon dual-bootban van XP és Ubuntu is, főként Ubi fut, de van, ami Wine alatt sem fut, így átbootolok XP-re... (Van rajta Vmware-es XP is, de mindenre az sem jó Nekem)
Asztalin Win7 van, asszony notiján szintén - Ő azt szereti, Én nem erőltetek rá semmit -, eeepc-n szintén Ubuntu. Ha kell róla wines dolog, ott az RDP...A 2 Win7 még az M$ féle ingyenes, egy vagyon lessz megvenni, ha lejár az ingyenesség. :-)
-
mogyesz
aktív tag
Valaki emléxik még, miről szól eredetileg ez a topic?
Mert erősen flame szagú lett ez is.
Miért kell mindenből Linux vs. M$ vitának lennie? -
mogyesz
aktív tag
Azért arra a statisztikára is kiváncsi lennék, hogy - pl. magyarországon, ahol 1 licensz az átlagember fizujának nem kis %-át teszi ki - ? db Linuxxal forgalomba hozott gépre került XP/win7? És ennek ? %-a jogtiszta? Mert szvsz nagy többsége warez cucc lehet. Valahogy nem tudom elhinni, hogy megveszik rá utólag az op. rendszer licenszet is... Biztos van ilyen, de elég kevés %... Sajnos illegális sw használatban elég jók lehetünk világviszonylatban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest