Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
badbull1
csendes tag
válasz
eziskamu
üzenetére
Köszi így erre nem is gondoltam hogy ilyen mód is van s így utána nézve már ok a dolog.
Sajnos ez valóban nem szolgál ki több dhcp klienset net szempontjából ... végül is ez tényleg nem adsl router hanem csak sima modem.
Most így meg az a fura hogy van aki (mint Te is ha jól értettem..) azt írta hogy működig több kliensen is egyszerre a net szolgáltatás router nélkül
+ A TNSR ill. SRA egy nagyon nagy találmány ill. hogy ilyen hatásfokkal működik ezen a modemen. Gyakorlatilag számos márkásabb / drágább modemet lepipálva stabilan tartja a kapcsolatot rossz minőségű vonalak esetén is
- Negatívum legalábbis azon amit teszteltem hogy a http szerver része lassú. Egy oldalt míg behoz 5-10 mp is lehet. Ez még nem is lenne gond de amit próbáltam azon ez a reakcióidő bekapcsolás után egyre hosszam míg 24 óra elteltével kifagy a modem s áramtalanítani kell
. Többször panaszkodik hogy kevés a szabad hely a rendszer számára s kiiktat egy két folyamatot. Újabb FW D2 esre jelenleg nincs / nem található
. Lehet hogy az enyém hibás csak sőt ha nem eltolt FW akkor biztos mivel a DHCP -t kikapcsolás után nem lehet csak Shell ből visszakapcsolni.
Egyenlőre hibásnak jelezve megy vissza gyárba, de gyanús hogy széria betegség mivel több helyről halottam ezen verzión ezt a hibát
Ha a modem stabilitás is rendben lenne akkor gyakorlatilag ez a legjobb modem gyengébb vonalakra amivel találkoztam -
badbull1
csendes tag
válasz
eziskamu
üzenetére
Sajnos nem
egy két reset volt már de ..
már d-link supportban is felvetettem hogy ez normális e de nem 24 órás supportjuk van ezek szerint

Szóval nekem ez így nagyon gáz mert ha dhcp nélkül szeretném használni akkor hiába konfigurálom átjárónak a modemt a dns eket nem lehet elérni ...szóval nincs net
ha meg dhcp enabled akkor ha van net ugyan de aswitchelt hálózatban ip cím ütközést kiabálnak a gépek mert mindegyiknek az ISP által adott egy ip -t osztja ....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Többször panaszkodik hogy kevés a szabad hely a rendszer számára s kiiktat egy két folyamatot. Újabb FW D2 esre jelenleg nincs / nem található
. Lehet hogy az enyém hibás csak sőt ha nem eltolt FW akkor biztos mivel a DHCP -t kikapcsolás után nem lehet csak Shell ből visszakapcsolni.