Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple notebookok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
szép monitor,abszolút bejön.ám ennyi pénzért valóban lehet jobbat is kapni.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Flash86
tag
Nanee ez komolyan szép?
"Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"
-
Apika
addikt
Első kinézetre még szokni kell, viszont jobban hozzáférhetők a csatlakozók. Az árban már érződik a dizájndíj...
-
Dany007
veterán
Akkor valamit nagyon félreértettél. Én azt mondtam, írtam, hogy az iPhone-ból kifolyólag.
Idézem magamtól: "Akármilyen hihetetlen, de egy egész nagy cég pártolt át hozzánk ebből kifolyólag."
Szóval nem közvetlen az iPhone miatt. Mivel egy művészeti ágazat vezetőiről volt szó, hogy is mondjam finoman... Apple buzik. És amikor ezt meglátták, akkor itthon még csak olvasni lehetett róla, nem nagyon volt senkinek se. Ebből indult egy több napos témázgatás, beszélgetés "összehangolódás" stb... És ennek lett végül az az eredménye, hogy a teljes évi kiállításmennyiséget nálunk készíttették el. Minden alkalommal mikor ellenőrizték az aktuális gyártást szóba került az Apple és az iPhone, minden alkalommal körbe kellett mutogatnom nekik mit tud meg milyen szép stb...De hoztam fel másik példát. A pénzes üzletemberek, vezetők és igazgató nem azért hordanak Tiesot, Rolex órát mert az jobban mutatja az időt. Hanem egyszerűen azért, mert státuszszimbólum. Exkluzív. Így őt már ezért is komolyabban veszik, mintha valami gagyi műanyag számológépes órát látnának rajta egy tárgyalás folyamán.
[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
Én nem cáfolom az általad lefestett valóságot(?), biztos, hogy van ilyen is, elfogadom, hogy van ilyen tapasztalatod. Ugyanakkor fenntartom a véleményem, hogy az ilyen gondosan előkészített döntésekkel operáló vállalkozásoknak hosszú működést nem tudok jósolni. Persze más fronton lehet, hogy közben nagyon okosak és jól csinálják, de egy partneri kapcsolat kiépítése csupán IPhone tulajdonlására alapozva meglehetősen kockázatos (és ezúttal nagyon finoman fogalmaztam).
Sokkal inkább hiszek abban, hogy az IPhone, mint érdekesség (akkortájt ugyebár) egy pozitív hangvételű beszélgetésbe torkollt, s ennek következtében, alakultak így a dolgok, de azért lássuk be, hogy ehhez nem feltétlen egy IPhone a kulcs...
A "ha van IPhone-om, ügyfelem van" kb. olyan primitív reláció, minthogy "Van akváriumod? Akkor b*zi vagy."
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Cyberpunk
félisten
Ja. Ha te gyártó vagy, akkor inkább azt nézik, hogy nálad olcsóbban tudnak e gyártatni, a lehető legjobb minőségben. Nyilván egy lepukkadt iroda az nem a legjobb vevőcsalogató, mindenhol megvannak erre a célra kialakított helységek, tárgyalók stb..
De hogy a harmadikon lévő xy osztályhoz tartozó Gizikének milyen dizájnos a monitora, arra nagy ívben tesznek.Hope was the right choice, and it always will be.
-
Dany007
veterán
Attól még ez a valóságon nem változtat
Nem véletlenül járnak a vezetők audival, mercivel, bmw-vel stb... Azért mert státusz - amellett, hogy jó autók is -. Golfozni meg fal labdázni se azért járnak mert annyira élvezik, hanem mert így (is) lehet kapcsolatot építeni.
Nem azért hordanak 50-100 ezer forintos Tiesot, Rolex órát mert az jobban mutatja az időt, mint a kínai piacos sanyio, hanem mert státusz, design, exkluzivitás. -
banhammer
veterán
"Nem tudom mennyi tapasztalatod van ilyen téren, de én pl már szereztem ügyfelet a cégnek csak azzal, hogy 2007 októberében iPhone-om volt!"
Ezt én nem hangoztatnám, hogy egy divat termék miatt döntöttek, hogy nálatok melóztatnak.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Yany
addikt
"Nem tudom mennyi tapasztalatod van ilyen téren, de én pl már szereztem ügyfelet a cégnek csak azzal, hogy 2007 októberében iPhone-om volt! Akármilyen hihetetlen, de egy egész nagy cég pártolt át hozzánk ebből kifolyólag."
Ha lennének részvényeim ettől a cégtől, azonnal megválnék tőlük. Ki tudja, hány ilyen megalapozott döntést hoznak...
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
banhammer
veterán
D-SUB van, DVI nincs.
Miért nincs?
Nem rajongok a HDMI-ért.
Csak azért adjak ki még plusz ezereket egy DVI HDMI vagy egy mini HDMI HDMI átalakítóra, mert lesajnálta az Acer a DVI csatlakozót.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
"Azt használja, amit leraknak elé. Na nekik a tn is bőven megfelel."
Főleg azoknak akik a teszk.ba vesznek monitort."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Dany007
veterán
Az, hogy kinek tetszik a design az már teljesen szubjektív.
Ami viszont nem, hogy a normál piaci monitorok 95%-a teljesen ugyanúgy néz ki. Nem véletlenül téglalap alakú kijelző köré nincs sok választás hogyan építse az ember a kávátEz most egy kicsit más lett. Nekem speciel tetszik. És ha olyan nívós vállalkozást vezetnék ami szintén nívós üzletemberekkel tárgyal, akkor igen, nekem bőven megérne 60k-t egy ilyen monitor. legalább azoknak az embernek akik a komolyabb ügyfelekkel foglalkoznak.
Nem tudom mennyi tapasztalatod van ilyen téren, de én pl már szereztem ügyfelet a cégnek csak azzal, hogy 2007 októberében iPhone-om volt! Akármilyen hihetetlen, de egy egész nagy cég pártolt át hozzánk ebből kifolyólag.
Tehát igenis számít a design, az exkluzivitás. Persze nem egy mezei könyvelőcég, vagy egy sarki ABC szintjén. -
Cyberpunk
félisten
válasz Daywalker #13 üzenetére
Igen a többség (informatikai analfabéta, bár a mostani fiatal generációkra ez már talán nem lesz igaz) elhatározza, hogy kell neki egy tablet például. Mert a másiknál is látott egyet, és hát ha neki lehet, akkor nekem miért is ne. Mert így nem érzi magát luzer-nek.
De nem ért hozzá, ezért azt veszi, amit a reklámok rá tukmálnak. Vagy mert mindenki iPad-al rohangál és ezért lesz iPad.Hope was the right choice, and it always will be.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nekem nem tetszik a talpa.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Dany007
veterán
Ugyanmár. Ennyi erővel bármelyik cég működtethetne irodát egy lepukkant pincehelyiségben is! Nem véletlenül vannak szépen kivitelezett irodaházak, irodabútorok stb...
El tudod képzelni, hogy elmész egy Metró-val Tesco-val, Apple-le tárgyalni egy koszos pincébe? Nalátod Ott is számít a design. A kinézet, a minőség, a színvonal.
Ez a monitor is ezt tükrözi. Exkluzivitás, design, igényesség. Nem véletlenül van kereslet ilyen termékekre. Hozzánk a céghez külön katalógus jár, amikben csak ilyen speckó irodai / repi cuccokat árulnak ilyen célból. -
titán
válasz Daywalker #13 üzenetére
Minden hülyeséget meg lehet magyarázni ezen gondolatmenet mentén. A világ összes létező termékére/termékcsoportjára ráilleszthető ez:
Szerintem az emberek 90%-a nem hardcore felhasználó, fingja sincs mi az, hogy [Intel|TN|Geforce|analóg tévé|pozdorja|indukciós tűzhely] vagy [AMD|VA|Matrox|DVB-T|MDF|kerámia tűzhely], [ARM|IPS|Radeon|DVB-C|gáztűzhely] stb.
Sőt, ennek a gondolatmenetnek a folyománya, hogy a PH!-ra sem lenne szükség, hiszen "Szerintem az emberek 90%-a nem hardcore felhasználó, fingja sincs mi az, hogy ..."
(#15) Dany007 A normális hely, és az idétlen formájú monitor között van némi különbség. Ettől az Acer monitortól nem lesz több megrendelésed, hacsak le nem ragasztod az Acer logót. Ha ilyesmire pályázol tényleg ott vannak az Alma monitorok, amik funkcionálisan is megállják a helyüket, és nem ilyen idétlen formába öntik őket.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Daywalker
addikt
Kinek mi az értelmes? Szerintem az emberek 90%-a nem hardcore felhasználó, fingja sincs mi az, hogy tn vagy va, ips stb. Azt használja, amit leraknak elé. Na nekik a tn is bőven megfelel.
#12: ezt mondd annak, aki csak emiatt vesz apple gépet...eléggé sokan vannak.
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
titán
59 990 anyám, borogass.
Látszik, hogy egyszerűbb, és olcsóbb gyártani valami idétlen formába öntött műanyagdarabokat, mint normális készüléket csinálni ennyiért.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
-
4sal3
aktív tag
samsung koppintás csak egy kicsit átdolgozott dizájnnal
-
törölt tag
A képeket elnézve elférne a talpában egy kliens... Nekem inkább gagyi összbenyomást kelt, azzal az egy darab ezüst betéttel
Árából lehet akár monitort is venni
-
hunmyke
aktív tag
Ebben az árban már simán kapható e-IPS paneles is nem szórakoznék TN-nel...
"A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll..." // Hofi
-
Cyberpunk
félisten
Drága, TN, dizájn monitor. Abszolút felejtős.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Tikakukac
titán
Szép, tetszetős dizájn. De drága
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple notebookok
- Cyberpunk 2077
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest