- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz
Hopkins95 #44 üzenetére
Hát a zephyrus nem egy olcsó termék amúgy se, de ott azért egy DVGA befigyel még mellette nem? ~2k € körül RX 6700S-sel szerelve láttam. DVGA-val szerelt gépet már feles össze hasonlítani a deckkel mert az úgy már overkill, majd jönnek úgyis a büdzsé gépek csak apu-val dvga nélkül, szotyi játékra annyit vagy többet tud majd mint a deck erőben, de hát azokat a laposokat meg úgyse játékra veszi az ember, arra azért még mindig javasolt egy dvga.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Hopkins95 #42 üzenetére
Mármint a gamepad koncepció (legyen az xbox/ps vagy nintendo), nem a steam verzió.
Régen nyomtam gamepaddal a Prince of Persia játékokat, de most annyira nem fekszik már a gamepados irányítás hogy képtelen vagyok úgy játszani nem csak fps játékot de még tps-t sem. Az epicen volt a nioh ingyé mondom kipróbálom gamepaddal és hát akkora kínlódás volt nekem, hogy inkább el is engedtem az egészet.
Switcnél nyílván jobb mert hát a tegra az már nem mai fejlesztés, de steam-es verziónál bikább apuk kerülnek már laposokban, annyi hogy a steam deck azt hiszem megkapta az újabb gpu architektúrát, de az már jön a ryzen 6xxx szériába is, szóval arra épülő laposokat meg hasonló árban majd ki lehet szerintem fogni. Szóval ez a steam deck inkább réteg termék mint konkurencia bárminek is. -
KISDUCK
addikt
válasz
Hopkins95 #37 üzenetére
Hát akár hogy is az egy handheld pc beépített gamepaddal. Nekem is tetszik az ötlet, de nem hinném hogy az hatással lesz a notebook piacra. Meg hát akár hogy is nézzük a hardver nem valami izmos benne, újabb címeknél kellenek ott azért komprumisszumok, meg hát a gamepad se jön be mindenkinek.
-
Chaser
legenda
válasz
Hopkins95 #35 üzenetére
ettől független a hw árak nem lesznek olcsóbbak
és hát no, nem olyan messzire tőlünk nem megfizethetetlen kategória ez, max nem mindenki számára elérhető ott sem - csak az arány nagyobb aki megengedhetné magának -
de egy ilyen notebook nem mindenkinek IS készül, rétegtermék -
Chaser
legenda
válasz
Hopkins95 #29 üzenetére
lehetne az jóskapista' brand is, ezzel a hw-rel sehogy nem lesz olcsó
a gyártóknak van egy rossz szokása:
nem azt nézik te vagy én mennyit költenél notebookra ( :
sőt, a nagy magyar valóság sem érdekli őket
annyira pici piac vagyunk, hogy az elhanyagolható jelző is erős túlzás ide
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Kerékpársportok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Medence topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged