Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen igen én nem tervezek nem számolok kigondolom és megvalósítom. Pl a versenyen lévő predátorba volt:
Nyomtató lap adagoló (A tartályok alatt)
Játékautó tartó (Az a sárga cucc a hátsó radin kábel elvezetőnek)
Újság tartó plexi (A piros ventiket ez tartotta alul)
Varta elemtartó. (a tetején a rács)
A verseny előtt egy nappal az a cucc amire a gépet raktam még egy aranyászokos display volt és egy húshűtő polca
Nálam így mennek a dolgok minden modder máshogy csinálja. -
csabi112
Modder
Azért, tervek nélkül belevágni egy modba, nem semmi.
Majd alakul, igaz? A kreativitásodat már bizonyítottad, úgyhogy várom a folytatást. Sok sikert!
-
A másik nem igazán csak sárgában meg kékben. Ez már eléggé meg a többi, legalábbis itthon.
Ebben az a lényeg, hogy kisebb lesz az előzőnél. És lesz még egy skorpió predátor is, De előbb a nehezén akarok túl lenni, vágás festés stb.
Ennek a macskának mindig a közelembe kell lennie olyan mint egy kutya
12éve szórakoztatom magam moddingal 2007óta vagyok itt ph-n. Amikor még az elején tart mindenki nem érdekel senkit szinte a mod mert nem látják át. Én tudom,hogy fog kinézni! Még sok mindent nem tudok majd munka közben kigondolom.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Kíváncsian várom, az előző is igen impozáns lett.
Mennyire ritkák az ilyen házak? Szép a cicus amúgy
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- BMW topik
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu - OnePlus 13 Black Eclipse 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest