Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Laptopot (Acer 5755G) viszek a főiskolára, oda kell az erő néha (pl virtualizációra), de a néhány órás üzemidő és a 3kg+ súly nem valami baráti. Otthon / utazás során ha éppen csak netezni szeretnék, vagy a kedvenc sorozatomból egy részt megnézni, akkor egy melegedő "szörnyeteget" nem mondanám túlzottan kényelmesnek, éppen ezért egy olcsó (~600g-os súllyal rendelkező) x86-os tablet nem hiszem, hogy hülyeség lenne.
Tény, hogy inkább tartalomfogyasztásra, mint tartalom-előállításra jó a tab, de az előbbi feladatkörét a mai tabok már kitűnően kiszolgálják szerintem. -
Peetee(tm)
aktív tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Szívemből szóltál. Idő múlásával lehet változik majd a hozzáállásom.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Én lassan 1,5 éve használok tabletet (iPad2) és kb. 85%-ban ban kiváltja a PC-t. Szerintem a tablet messze az évtized találmánya az informatikában. Csak felkapod és gombnyomásra bekapcsol, nincs boot, azonnal kiválaszthatod, hogy melyik programot akarod elindítani. Rengeteg nagyon hasznos alkalmazás van rá. Persze ez egy személyi számítógép, nem munkaeszköz vagyis ezen jellemzően tartalmat fogyaszt az ember, nem előállít. Ráadásul ez csak egy iPad, aminek rengeteg korlátja, meg baromságai vannak, hála az Applenek, de még így is messze megér az árát.
Egyébként pár hónapja használok egy Macbook Air-t is és az is hihetetlen jó hardver, csak ne OS X lenne rajta. Persze vannak jó oldalai, de egy Windows-al messze jobb lenne. Az OS X nagyon gyakran logikátlan és egyszerűen nincs egyben. Állitólag korábban sokkal jobb volt, csak a Lionnal kivettek pár hasznos megoldást.
-
matteo_szg
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A tartalomfogyasztás passzív befogadás?
-
kovy79
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Azt tedd hozzá, hogy szerinted "fail"!
Egyetértek erdokével, nekem is sokszor praktikus, kényelmes a kis tablet-em (pedig kis 7"-os, "gagyi" noname). Igaz, hogy nem "aktívan", hanem "passzívan" használom, de sokszor. -
erdoke
titán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Azt még megértem, ha valakinek valami nagyon tetszik, és akkor elkezd mellette téríteni. Azt viszont sose tudtam felfogni, miért ágál valaki körömszakadtáig valami ellen. Főleg úgy, hogy igazából nem is ismeri. Kb. 13 éve van laptopom, sokáig volt combos asztali gépem is, másfél éve ARM-os tabletem. Eszembe nem jutna az asztali gépek topikjába járni, hogy győzködjem az embereket, mekkora baromság olyat venni.

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest