Új hozzászólás Aktív témák
-
flierqqq
tag
Ennyiért bármelyik kínai csoda odaveri..
Érdekes a világ megosztása - Van akinek Rolexe van, és van akinek ideje.
-
Graphics
Jómunkásember
Ahhoz képest, hogy WonderMedia SoC-ot jeleztek elő a pletykák, ez is és az ár is fake volt
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Flashback
addikt
Miez a keret??? Rémes...
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Szkita5
csendes tag
Egyetértek, iszonyatosan ronda lett. Nem elég, fölül a másfél alul 1 centi keret, de még oldalra is 1-1 centit odatesznek. Szerintem nagyon tré.
1 giga ramot pedig igazán belepaszírozhattak volna, ha már 2 magos SoC, amilyen árban vannak a ramok még akár ugyanilyen áron is.
If you think that fuck is funny, fuck yourself and take the money.
-
őstag
Akkor már inkább egy WayteQ xTAB-70dc 38 590ft-rt,abba legalább 1gb ram van,AML 8726-MX, Dual-Core Cortex A9 1.5 GHz cpu-val
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
mallory303
csendes tag
Esetleg ugyanennyiért egy myaudio 8"-os 808dcc-t 1280x768-as kijelzővel 1 giga rammal...
A digitális adat örökké megmarad. Vagy legalábbis 5 évig. Ahogy épp sikerül.
-
szab.tam
nagyúr
nem értetek hozzá. azért van széles kávája, hogy legyen hely az öntapadós cetliknek...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Gadgetfan_
senior tag
Ja odaveri, csak annyi a különbség, hogy azok a hulladék Myaudio, meg ConCorde féle "kínai csodák" legalább fele ócska selejt, és kb. hármat visszaviszel cserére mire egy, úgy ahogy működő darabhoz jutsz. Részemről inkább kicsit többet fizetek egy olyan márkáért aminek alacsonyabb a hulladék aránya.
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
Petyás
tag
Végülis majdnem 99$ lett.
A valóság azonban egy egyessel több: 199 $ -
mntn
tag
Drága ez így, nem éri meg.
-
Gusztáv
addikt
Amit valójában a Ramos gyárt ? Semmi bajom a Kínai tabletekkel (volt egy Ramos, most két SmartQ van), de pont a stabil szoftveren szoktak élvezni. Érdemes beleolvasni pl. egy Myaudio fórumba. Ramos most jött ki az új gépeivel: 4 magos Samsung proci, 2 giga ram, 32 giga tárhely, FHD IPS kijelző, szóval a hardver pöpec. Viszont rengeteg szoftveres, hardveres probléma van vele. Ezeknél a gyártóknál a minőségbiztosítással még vannak problémák, sok selejt kikerül, ezért is érdemes olyan helyről rendelni, ahol eladás előtt tesztelnek minden egyes darabot.
[ Szerkesztve ]
Laci
-
=Mentor=
őstag
Ezt jól elszúrták, a 45 ezres árnak egyedül a GPS az oka. Ki kellett volna hagyni és helyette IPS kijelzőt, 1 Giga RAM-ot, vaskosabb aksit tehettek volna bele... Prestigio Multipad 7.0 Pro Duo vagy a hamarosan debütáló Wayteq Xtab 70dci ezt megeszi vacsira, még ha a minőségbiztosítás nincs is olyan szinten mint az Acernél.
[ Szerkesztve ]
-
vinibali
őstag
Acernél idáig nem A-s volt a Droid és W-s a Win széria?
[ Szerkesztve ]
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
hitvanyalak
senior tag
biztos nem vennék inkább használtan egy nexust ha már...aha-aha...
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
McDog
aktív tag
Nekem tetszik, jobban megbízok valahogy láthatatlanul az Acer-ben, mint a WayteQ-ben, vagy a Concorde-ben...
-
brekes
tag
Drága ennyiért..
-
Kronos3000
senior tag
Látatlanba vitatkozni az árról,olyan mint kóstolás nélkül kritizálni az ételt,próbáld,fogd,használd,aztán jöhet a kritika.Ez is Kínai,de szerintem a noname tabletek már rég a kukában végzik,ebből meg még lesz egypár eladó használtan,jól működően itt a PH-n is.....
Wasabi...
-
Prof01
veterán
Meg se közelíti? Ezt komolyan mondtad?
Egyrészt az Acer-t se sorolnám a minőségi gyártók közé, ez is csak egy olcsó kínai tablet, 1 éves Acer supporttal.
Az említett Prestigio tablet (amilyennel én is rendelkezem) egy gyönyörű, tiszta, minden szögből látható IPS kijelzővel rendelkezik, az Acer TFT-ével szemben (felbontás ugyanaz). A minősége tökéletes (fém, szál csiszolt hátlap, nem recseg, ropog), 2 év garancia jár hozzá. Az akku idő, amiben nem valami erős, de nem hiszem, hogy ez az Acer, a 2710 mAh-val sokkal tovább bírná.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Gadgetfan_
senior tag
Gyakorlatilag mindegy is, hogy hallottál-e róla, mert ezek mind ugyan azok, Concorde, MyAudio, Prestigio, WayteQ stb... teljesen ugyan azok a kínai hulladékok, ugyan azokról a gyártósorokról, csak átcímkézve a megrendelőnek. Vicces is mikor a fórumokon összecsapnak a Concorde-osok és a MayAudiósok
[ Szerkesztve ]
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
tolts.hu
őstag
-
laszlohu
addikt
Megvettem én is ezt a tabot,
szerintem nagyon megéri az árát,
masszív fém házban van.512 MB helyett 1 GB belső memóriával
8 Gb rommalOTG - t nem sikerült beizzítanom a gyári rom van fenn.
Ha eléri a 100% - ot a töltöttséget, hajlamos melegedni,
A kijelzője kár, hogy nem IPS, de én elvagyok vele, egy irányban invertálódik.
felraktam az OSMAND ingyenes offline navigációt, az is működik,
szabadban kb. 5 perc, mire jelet talál, de ha megvan stabilan tartja.
Az OSMAND falvakban nem ismeri az utcaneveket( Lébény, Mosonszentmiklóson próbáltam ),
legalábbis nem jelzi ki,
de Győrben biztos, hogy kijelzi,
a többi városban még nem próbáltam, de gondolom ott is ismeri. -
laszlohu
addikt
Azóta már volt időm tesztelni,
És okulásképpen leírom egy hibáját,
Sajnos, ha toltőre csatlakoztatja az ember,
Akkor megbolondul az érintőkijelző
Rv05rc05 - ös rommal -
keep2000
tag
Használ valaki ilyen készüléket? Ismerősömnek van egy példány és gondjai vannak vele, megkért, hogy nézzek rá. Egyrészt nagyon kevés hely van az alkalmazásoknak, a gyári appokon kívül alig van fent valami (talán 3 alkalmazás), de már a gyárik frissítésekor is jelez, hogy be van telve. App2SD-vel is próbálkozunk, de nem sok sikerrel. Nincs erre valami értelmes átparticionálós megoldás? Az internal SD meg tobzódik helyben.
A másik, hogy nincs OTG támogatás. Esetleg valami custom rom megoldja ezt?
Van javaslat?Xiaomi 11 Lite 5G NE, Honor MagicWatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VoLTE/VoWiFi
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P17 Szép Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i5-10400H 32/1TB QUADRO T1000 4GB
- MacBook Pro 14" M1 Pro chip 10 magos CPU-val, 1TB SSD 2021 novemberi
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 144Hz
- MacBook Pro 13" 2015/i5/8Gb/256+256
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest