Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
Vettem egy z650-est,egyenlőre nem bántam meg relatíve olcsón (260e-ft).Nem ez az első vetítőm így kissé hajmeresztő számomra,mikor leállítom és a lámpával együtt a venti is azonnal leáll
(ez nem a hosszú élet titka az izzó és környezete (dmd) számára. Legszívesebben most azonnal átalakítanám a ventivezérlést min. 1 perc késleltetett leállásra,de amíg garos inkább nem nyúlok bele. A korábbi NEC professzionális projektorban kb 2 percig még ment a venti leállás után ,sőt áramszünet esetén hirtelen leállás ellen is van benne egy pici akku ami néhány másodpercig alacsony fordulaton még hűti az izzót.
Maga a vetítő éri a pénzt,valóban éles pontos szép színhelyesen rajzol,a kontraszt is megállja a helyét,a sötét jelenekben is részletgazdag a kép. Az ECO takarékos üzemmódban bőségesen elegendő a fényerő még egy nem teljesen elsötétített helységben is.
A 3D megjelenítés pl: az Avatar 3D 1080p mkv esetén 6 méteres képátlónál lenyűgöző, nemigen vásárolok mozijegyet mostanában. A Rise of Tomb the Raider 3D játszadozás is a fotelba szögelt egy időre ,nehezemre esett abbahagyni.......... Röviden összefogva: nem csalódtam benne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest